Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok zgadzam się z tobą. Też trafiam na swojsja marchewkę i na tragiczny smak.Ja daje warzywa Hipp, a owoce Bobovita, bo mają lepszy skład. Później zamierzam robić zakupy na biobazarze, teraz na kilka łyżeczek nie ma sensu. Marchewkę mam swoją, ale jest paskudna w smaku.
Niestety jak to mówi się takie mamy czasyU nas też ciemne gilasy się pojawiają, rozmawiałam z mężem o tym, że to przez ten smog pewnie. Tragedia jakaś jest nie dość że i tak mamy większe normy dotyczace smogu niż UE to i tak codziennie przekroczone progi. Straszne to jest![]()
A mój nie lubiHeeej! U nas noc kiepska.
Ania niby oczy zamknięte, ale po wypluciu dida oczy jak 5zl. W ciagu godziny chyba z 60 razy. Dobrze, ze miała spiworek bo rozkopywała sie okropnie.
Od 3-5 nie spala tylko co chwile wybudzała sie. Dalam nurofen i spi do teraz.
O 9:15 schodzę do auta, bo na 10 mam alergologa.
Jadzi Mama wytrwalosci zyczeSiemankoo:-) mój mąż na tacierzyńskim jest i wstał dziś z katarkiem....wiecie co ja mam w domu? MASakraaa!!!!!!!! Męska "grypa" zwana katarkiem. Najgorzej.......
Siemankoo:-) mój mąż na tacierzyńskim jest i wstał dziś z katarkiem....wiecie co ja mam w domu? MASakraaa!!!!!!!! Męska "grypa" zwana katarkiem. Najgorzej.......
jestem w szoku, bo co jakiś czas starałam się zajrzeć w buzke ale jezorek trochę to uniemozliwial i nic nie widziałam. A dziś się obudzil z drzemki i myślę zajrzę, patrzę a tam coś dziwnego i sobie pomyślałam pewnie kreska się zrobiła, dotykam a tam ząb. Ucieszyłam się i mówię "mamy pierwszego zabka" a syn w ryk.
Położyłam tylko na drzemkę, bez kąpieli itp.