reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

nie no ja tez farbowalam ostatnio wlosy 3 miesiace temu balam sie wczesniej...ale pytalam wielu fryzjerów- i jesli fryzjer zastosuje farbe bez amoniaku to nic nie zaszkodzi malentwu- wiec jutro ide :)

ruda@91- ja tez jestem w 1 ciazy:) a juz duzy masz brzuszek? mi gin powiedzial ze przy mojej wadze i wzroscie...tak ok 20tygodnia mnie wysadzi i poczuje ruchy:)juz sie doczekac nie moge bycia duzą:)

reklama
Pije zdecydowanie za malo :(

Wody butelkowanej u nad niemalze nie ma, pije sie kranowke, a teraz z kranu jest taka ziiiiiimna... Wiec pije wszelkie owocowe sagi i ekologiczny rumianek, ale nocami czasami budze sie z taka suchoscia w gardle, jakbym caly dzien nic nie pila :/

Ale wody nieee..

ojejjj tez nie dobrze jak nie pijesz wodyyyy ja pilam duzo mniej wczesniej i mialam dlatego zle wyniki...

Ruda i agnesdem to moja tez pierwsza ciaza ;) mi lekarz powiedział ze moja dzidzia jest tak rozbrykana ze mogę poczuć szybko s czasem czuje jak mnie zebra bolą haha wiec myślę że może na moje urodziny dzidzia zrobi mi prezent ;)

no ja jeszcze szczerze mowiac nic nie czuje- czasem mnie to martwi..ale jak lekarz mowil ze wszytsko jest ok..to jest ok..u mnie tez bryka malentwo tzn na badaniach widzielismy lekarz chcial zbadac bicie seruszka a on caly czas sie odwracal no szalal jak nie wiemmmmmmmmm az sie moj maz smial-po tacie to ma!Bo mamusia jest grzeczna;)

reklama
Do góry