Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sprobuj teraz dopisać swojego aniołkaNo nareszcie mam swój upragniony suwaczekPo prostu musiałam wyrzucić datę swojego aniołka, no trudno... ważne, że ja będę pamiętać tą datę
![]()
Ja juz od bardzo dawna gotuje zupy na wywarze warzywnym bo nie smakują mi wywary mięsne...A z ta zupa mam to samo ten mięsny wywar jest okropny chyba dlatego mi zupy nie smakują ostatnio.
Mam dokladnie to samo! Z natury jestem spiochem a w ciazy spac nie moge :/ w pierwszej ciazy to się maz cieszyl ze na taksowki nie musi wydawac jak gdzies wychodzil bo nawet i o 3 w nocy po Niego jezdzilamA ja nie śpię...coś nie mogę . Straszne dla kogoś kto z natury jest śpiochem ...
Piczkowa jejuuu ale jazda ....współczuję ci bardzo ,musi być to ciężkie w funkcjonowaniu ...
zdrówka i powodzenia na wizycieA ja obudziłam się z latarek i bólem głowy. Niedobrze mi. Zostaje dziś w domu, bo muszę się wykurowac a może uda mi się na wcześniejszą godz zapisacndo lek