Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witaj kkasiulka no mnie dzisiaj mdliło rano ale zjadłam kromkę z powidłami i przestało aby zmienić avatar to klikasz na swój profil później z lewej strony masz swoje zdjęcie ponownie na nie klikasz i pojawi ci się okienko gdzie możesz dodać nowe zdjęciemam nadzieje, ze Ci sie uda
ja ogólnie pracuje sobie bo czuje się w miarę ok oprócz tego, ze jestem senna...wiadomo wolałabym posiedzieć w domciu coś zrobić w końcu ale cóż..obowiązki to obowiązki a ciąża to nie choroba póki można pracować to czemu nie
Julka u mnie mdłości tez narazie ucichly, ale przyszły zaparcia eh :/ ubieralam wczoraj choinkę , niestety jest ubrana tylko z jednej strony, bo jak obchodzilam ja dookoła kręciło mi się w głowie :/ Agnesdem ja jestem z Wrocławia
Hej dziewczyny, ja rowniez mam problemy z logowaniem miejmy nadzieję, że to tylko chwilowo..
U mnie samopoczucie dobre, strasznie szybko ssię tylko męczę, cokolwiek chce w domu zrobic musze co pół godziny usiąść bo mi plecy odmawiają posłuszeństwa. Wcziraj pochodzilam pół godziny po sklepach i do domu
Dziewczyny u mnie ze zmęczeniem i zadyszką podobnie. Pracuje na 3 piętrze i jak wyjdę po schodach do góry to czuje się jakbym zdobyła Mount Everest ;-)
wiecie co ja tez się mecze idąc po schodach mam zadyszkę wiec zaraz zwalniam bo dziecko wiadomo ma większy puls od nas no i musze sobie zakupic jakies getry fajne z luzniejsza gumka bo te co mam cisna mnie w brzuchu i pozniej wieczorem mnie boli wszytsko..wiec odkad zrobilo sie ciasno to staram sie chodzić w tunikach