Witacie Dziewczęta
Ale mi dobrze się siedzi na L4, pełen komfort i luzik, mam czas na wszystko i mogę się wyspać, po nowym roku już nie bardzo bo Mała wraca do przedszkola.
Witam dzisiaj prenatalne nie śpię już od godziny
Witam nowe dziewczyny
Myślałam że już mdlosci minęły to wczoraj zaliczyłam wymioty wieczorem
Ja tez myślałam że minęły mdłości ale dziś rano znów przytulałam kibelek podczas mycia zębów. Dobrze, że to już zdarza się sporadycznie.
Trzymam kciuki za prenatalne!!!! O której masz?
Witam nowe dziewczyny. Kobitki każda która doświadczyła poronienia, straty dzidziusia to zawsze będzie w strachu. Ja sprawdzam codziennie czy piersi bola, podobno to dobry znak. Ja mam prenatalne po 11.01 wiec jeszcze trochę czekania...
U mnie ból piersi to wyznacznik że jest ciąża, niestety piersi bolały mnie zawsze jeszcze kilka dni po stracie wiec teraz nie sprawdzałam czy bolą. Teraz Zycie ratuje mi detektor :-). Bez niego chyba biegałabym co drugi dzień na IP.
Stoktotka, tez sporo przeszłaś, czemu urodziłaś przedwcześnie> Miałaś problem z szyjką?
Mamawiki, a ja teraz czułam że będzie Dziewuszka i jest! Taka kobieca intuicja, w poprzedniej szczęśliwej ciąży tez wiedziałam, że dziewczynka i lekarz potwierdził w 15 tc
Hope, widzę po suwaczku, że Twoja ciąża najstarsza wśród lipcówek, na kiedy masz termin? Kiedy idziesz na L4? A co do chłopca to przychodzi samo, dałabyś radę!
Julka89.89...współczuję, powinno Ci przejść niebawem.
Panna_migotka, ja zrobiłąm już wszystkie badania typu HCV, HIC, WR, tarczycowe itd a teraz na każdą wizytę to normalną (bo ja miałam usg co drugi tydzień) mam własnie robić morfologię i mocz.
Iwonaimaja...współczuję straty, ciąża donoszona prawie. Co się stało, że Lilianka odeszła, przepraszam, że pytam jak nie chcesz nie odpowiadaj
Ewelinka, Karolina85,
Venicee i Reszta
witajcie. Przepraszam jesli którejś nie wymieniałam ale jeste tutaj od wczoraj i jeszcze Was wszystkich nie znam :-(
Jolcia...masz cukrzycę ciążową? Ja tez już robiłam badania, glukozę z obciążeniem ale na szczęście jest ok
Fazerkamm..wysłałam info do listy na priv