• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

Mam jeszcze jedno pytanie do dziewczyn które miały nacięcie krocza... boli was blizna? Mnie boli coraz bardziej. Chyba ginekolog będzie musiał zrobić mi dodatkowo przegląd :/
Ja mialam nacinane i to głęboko i sporo ale nic nie czuje.
Błękitna super ze wszystko ok, cieszę się.
My też z dwiema ciezarowkami wczoraj przy piccolo a faceci sobie pobili eh...
Ja nadal chora ale jakoś daje radę

reklama
Błękitna uff super ! stracha miałaś napewno sporego...też się boję co u mnie w tym temacie będzie..bo po 2 cc???
Jolcia współczuję ci bardzo że tyle u ciebie wiszenia nad wc....długo cię trzyma....
Kamcia hehe mówisz że telepatia działa:p u mnie nikt się nie domyśli...chyba jak brzuch do przodu pójdzie...
Iwona czyli warto było mówisz ? mnie to wołami z domu nie wyciągną...starość nie radość w tym roku 37:szok:
Dziewczyny co cicho siedzą -NO CO U WAS?
....ja tam czekam Fazerka na temat nasz buźkowy :p noi ten gdzie fajne ciuszki (moda ciążowa?) ciązowe można zakupić...

W ciąży z Ami do 17tc wymioty :/ a później w ostatnim miesiącu znów :/

Hej hej życzę wszystkiego dobrego w nowym roku mamuski :) dużo zdrowka dla Wam i Waszych pociech :)
migotka, Lila w poniedziałek mam wizytę u lekarza i wtedy dowiem się ile będę musiała poczekać na swój czas :)
Klarolina mamy podobnie z tym okresem ;) daj znać co ci gin powiedział..

Venice biedna Ty :* a co z tym krwiakiem? Życzę Ci żebys resztę ciąży miała już spokojnej :*

Aaa wypilam wczoraj za Was i dosłownie i przenośnie :)

No to witam i odpowiadam:) Filmy były dwa " Moje córki krowy" i "Słaba płeć" , obydwa ze strzałem w 10, możecie spokojnie pójść obejrzeć na moją odpowiedzialność ;) Podobał mi się zwłaszcza pierwszy. Nie był komedią ale jedna z głównych ról gra Marian Dziędziel (ojciec panny młodej w "weselu" jakby któraś z Was nie kojarzyła) i to jest taki aktor że czasami wystarczy tylko jego mina by człowiek już się śmiał a tu dramat był takimi śmiesznymi zdaniami przeplatany. Seanse z przerwą na poczęstunek i kawkę czy herbatkę, na koniec wspólne odliczanie do Nowego Roku. Było naprawdę przesympatycznie, nawet się nie spodziewałam.

Błękitna uff super ! stracha miałaś napewno sporego...też się boję co u mnie w tym temacie będzie..bo po 2 cc???
Jolcia współczuję ci bardzo że tyle u ciebie wiszenia nad wc....długo cię trzyma....
Kamcia hehe mówisz że telepatia działa:p u mnie nikt się nie domyśli...chyba jak brzuch do przodu pójdzie...
Iwona czyli warto było mówisz ? mnie to wołami z domu nie wyciągną...starość nie radość w tym roku 37:szok:
Dziewczyny co cicho siedzą -NO CO U WAS?
....ja tam czekam Fazerka na temat nasz buźkowy :p noi ten gdzie fajne ciuszki (moda ciążowa?) ciązowe można zakupić...
Mi 36 to tylko rok różnicy a niedługo już naprawdę nie będzie sposobności by wyjść :)

Witam w 2016 roku :)

Błękitna, ale nas potrzymałaś w niepewności co z Tobą, super, że wsio ok!!! :)
Jolcia, żeby tylko się wszystko uspokoiło, by bez szpitala się obyło!!
Julita, Kamcia - jak zdrowie?
Kamcia - mnie w sumie prawie nie bolał i teraz też nie za wiele, czasami. Ja po cc, rana nie boli, póki co.
iwonaimaja - cieszę się, że się troszkę pobawiłaś :)
Madziolina, zdrowiej i wpadaj częściej!
Aob - to czekam na wieści :tak:
Iwona, ale fajnie spędzona noc sylwestrowa:-) :)

Dziewczyny czy macie jeszcze jakieś konkretne i mocne objawy?? Czy wchodząc w drugi trymestr jednak odczuwacie je mniej?? Bo mi chyba przechodzą i nie wiem czy to normalne, bo odczuwam je mniej lub już wcale ( kręcenie w głowie, ból piersi, mulenie, że mi słabo). Bo już sobie wkręcam, ze może coś nie tak... :hmm:

Lila u mnie tez prawie zadnych objawów ciąży nie ma, tylko szybko sie męczę, sprzątając mieszkanie musze robić wiele przerw :p
Blekitna super ze wszystko u Ciebie okej :)
Iwona35 my tez z mężem wybieramy się do kina i zastanawiam sie nad filmem, dzieki za rade, natomiast mój mąż bardzo chce zobaczyć Gwiezdne Wojny więc chyba postawimy na to
Aob trzymam za Ciebie kciuki:)
Jolcia może juz bedziesz miała spokój z tymi wymiotami czego zycze Ci z calego serca, to co ja przeżyłam przez jelitowke w święta nie życzę największemu wrogowi

Dziewczyny wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku :*

reklama
Witam Wszystkie Dziewczęta. Ja na chwilę bo u znajomych jesteśmy

Lila, mi też minęły objawy ciąży, pozostał ból piersi i to, że jestem słaba, ale to nic w porównaniu z tym co było w 5,6,7,8,9 tygodniu. Wtedy myślałam, że umrę. Teraz naprawdę czuje się dobrze.
Z dzidzią moja wszystko dobrze, mam detektor tętna i sprawdzam serduszko ❤

Pozdrawiam Resztę Mamusiek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry