Mamawiki32 padlam!!!! Moj chyba mysli tak jak Twoj hahaha tez strzelil gola za pierwszym razem i chodzi dumny jak paw

ciekawa jestem jak to bedzie tym razem, po pierwszym porodzie nie przyniosl kwiatka ani nic.. pozniej mu mowila ze mi przykro bylo, ciekawe czy zapamnietal... o tesciow za to dostalam sliczny zloty pierscionek w podziekowaniu za wnuka

piekny upominek.. ciekawe czy za drugiego wnuka tez cos dostane
Zielona_stokrotka ooo Dania.. tam mnie jeszcze nie bylo

ja za to caaalkiem w dole europy

u mnie jest identycznie jak u Ciebie z jedzeniem w ciazy, odzywianiem się podczas karmienia i karmienie niemowlat.... siostra jak uslyszala co dostalam po porodzie do jedzenia to sie za glowe zlapala, a jak przyszlo do rozszerzania diety malego to tez w szoku byla

Moje zdanie jest takie ze w PL ciut przesadzaja z tym dmuchaniem na zimne chocby z tego wzglegu iz dziecko poznaje smaki juz w brzuchu matki, jezeli będziemy sie ograniczac to dla mnie logiczne jest to ze dziecko jest bardziej narazone na alergie albo
na to by zostać niejadkiem
Chemii tez ostatnio unikam bo mi smierdzi

przecieram octem wszystko

dobry i tani sposob
Mamawiki to fakt

moja mama np dowiedziała sie w 6 miesiącu ciazy ze jest w ciazy z moja siostra

miala nieregularne miesiaczkowanie do tego powiedziano jej ze dzieci nie będzie mogla mieć, moj tato odkryl ze moja mama w ciazy jest, po piersiach poznal
Sarka2016 niestety nie pomoge bo nie mam problemu ze szczotkowaniem zebow a tez mam elektryczna.
Witam Was w srodowy poranek
Ja zaraz rozpoczne produkcje obiadu by mieć pozniej z glowy caly dzien