• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

reklama
hej
Co ja mam powiedzieć....remont mam na klatce
Od samego rana wiercą ,młotami rąbią ....spawają ...w domu rozpierdziel bedzie 17 w czw....akurat jak ide na wizyte ;/ Gazu nie bede miała....muszę iść do tesciów umyć się ....no szkoda słow normalnie ;/
Pogoda okropna.....
Jutro krzywa cukrowa ;/ boję sie wyniku ....

Olcia, a mozesz czyms te afty i kurzajki smarowac w ciazy? Kurzajki moga byc chyba infekcja wirusowa tez, idziesz do lekarza?

Czy ktoras z Was ma lozysko nisko osadzone? Mi w czwartek powiedziano ze moje zaslania kanal rodny i zakazali seksu i podrozy. Wczoraj w innym szpitalu zmierzono ze jest 5mm od ujscia szyjki i lekarz powiedzial ze jezeli nie mialam krwawien to moge leciec samolotem. I teraz mam dylemat. Czy ktoras byla w podobnej sytuacji lub cos wie na ten temat?

a u mnie bole kregoslupa :( nigdy nie mialam, brzuszek malutki wiec to napewno nie od ciezaru. boli juz 4 dzien i to coraz bardziej na wysokosci konca klatki piersiowej (od dolu) wiec calkiem wysoko :(

Olcia, a mozesz czyms te afty i kurzajki smarowac w ciazy? Kurzajki moga byc chyba infekcja wirusowa tez, idziesz do lekarza?

Czy ktoras z Was ma lozysko nisko osadzone? Mi w czwartek powiedziano ze moje zaslania kanal rodny i zakazali seksu i podrozy. Wczoraj w innym szpitalu zmierzono ze jest 5mm od ujscia szyjki i lekarz powiedzial ze jezeli nie mialam krwawien to moge leciec samolotem. I teraz mam dylemat. Czy ktoras byla w podobnej sytuacji lub cos wie na ten temat?
Co do podróży to mie wiem ale do około 30 tyg może się jeszcze przesunąć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry