Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja Ci już odpowiedziałam wcześniej. Może przeoczylas. Mój lekarz w takich sytuacjach kieruje do poradni diabetologicznej a tam dostajesz glukometr i mierzysz cukier tak jakbyś miała cukrzycę. Robisz notatki i na tej podstawie lekarz jest w stanie stwierdzić czy poziomy cukru są ok.A co jeśli przy kolejnej próbie też zwymiotuję? Nie chcę robić z tego badania tragedii i wolałabym dobrze to przejść ale może taki ze mnie przypadek beznadziejny...
biedna...no ja wiem nie jest to fajne badanie...moze porozmawiaj z lekarzem..nie wiem szczerze mwoiac..albo powiedz pielegniarkom w gabinecie co i jak i moze bedziesz mogla zostac lezec na kozetce...podobno jest lepiej lezec...Miałam ze sobą książkę. Starałam się ze wszystkich sił aby mieć pozytywne nastawienie ale gdy przyszedł moment kompletnego zasłabniecia, odruch wymiotny był dla mnie nie do powstrzymania.
Needi nie patrz na mój przypadek bo Ty możesz przejść przez to dużo lepiej. Zresztą wszystkie dziewczyny tutaj jakoś to przetrwały, jedynie ja wymiękłam...