Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Frazerkamm a może ty się w wampirka zamieniasz co???Zauwazylam ze mam problemy ze spaniem jak się pelnia zbliza.. rowne dwie noce przed mam nieprzespane.. teraz z ciekawości sprawdzilam i za dwa dni jest! Hyh
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej na alergie to niewiem ale na gardło spray argentin polecam.Kochane co na gardło bierzecie? Bezpieczne dla dzidziusia... no nie wytrzymam, spałam z godzinę może. Spróbuję do alergologa, ale podejrzewam, że terminy takie, że prędzej przestaną pylić moje roślinki. A na alergię? Heh... wyglądam jak zombie a czuję się podobnie po tej nocy![]()
Ilona mąż bardzo źle robi, jak odpowiedni ułożysz pas dzidzi nic się nie stanie, a jak walniesz w deske rozdzielczą albo wylecisz z samochodu no to chyba pisać nie muszęCześć dziewczyny
Współczuję wam z tym spaniem, ja dwie ostatnie noce przespałam jak dziecko i nawet nic mnie nie bolało. Może dlatego że mąż miał nocki i całe łóżko było dla mnie
Co do przytulania to mąż ma ochotę ale ja jakoś nie, na początku ciąży miałam a teraz zupełnie nic.
Autem jeżdżę dosyć często ale nie są to jakieś bardzo długie trasy. Jak jadę sama to zapinam pasy ale jak mąż jedzie ze mną to mi zabrania.
Nefoczka trzymam kciuki :*
Alinka zdrowia dla córki![]()
, zresztą były robione symulacje pod tym kątem, ja zawsze zapinam, dolny pas pod brzuchem na kolcach biodrowych a poprzeczny tak żeby przechodził nad brzuchem.
Ale jak wiadomo ciało pedagogiczne ma zwsze racje