Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Iwona to cie pociesze ja walczę z tym bóle od 2 miesięcy i wierzę Ci jak to boli mi pomaga leżenie na plecach bo odciąża mi trochę te zebra ale od wczoraj znowu zaczyna się ból nie do wytrzymania ; (witajcie wietrznie...
ja dogorywam. Szczęście,że ten teatr miałam w niedzielę a nie dziś czy wczoraj bo nie pojechalabym. Bok który mnie piekł teraz to już wprost pali i rozniósł się praktycznie na całą górną część brzucha pod żebrami. Kiedyś pomagała zmiana pozycji, teraz już nic, ani nie pośpię, ani nie posiedzę na dodatek chodzenie też odpada bo ból kręgosłupa osiągnął swoje apogeum. W czwartek mam wizytę, muszę zmotywować ginia by coś wymyślił bo się wykończę. Jakby mi teraz ktoś powiedział, że ciąża to nie choroba to pewnie dostałabym z 15 lat...
U mnie położenie miednicowo a jutro kończę 31 tc zaczynam 32 tc :/Czy wasze dzidziusie są ułożone już główkowo? U mnie 30 tc i nic. Dalej nóżki ma na dole.
Mój jest ułożony główkowo ale lekarz mi dzisiaj powiedział że jeszcze może się obrócićCzy wasze dzidziusie są ułożone już główkowo? U mnie 30 tc i nic. Dalej nóżki ma na dole.