Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby samochod wrocil zrobiony jak trzeba.Nedi aktualnie nie mozemy zmienic bo musi nam to na gwarancji zrobic. Ma dzis przyjechsc podobno. A mnie dzis rano brzuch bolal,mialam mocne skurcze ale to od żołądka bo poszlam do wc i przeszlo. Coraz bardziej sie boję tego ze moge urodzic niedlugo. Jakies takie obawy mam. Niby zaczynam dzis 34 tydzien wiec to nie tak malo ale chyba mam stracha przed porodem i doszukuje sie sygnalow
Co to wszystkie śpią
Od wczoraj od kolacji strasznie mi niedobrze. Wieczorem aż mi się ulewalo a nie zjadłam dużo. Maja na żołądku leży
Wspolczuje u mnie w domu tak samo ;/Witajcie,
Ale mam dziś wku.....a. Wczoraj mnie mąż i starsza córcia wkurzyli, ja osłabiona po szpitalu, M. nic sobie z tego nie robi, Maja krzyczy na siostrę..... No koszmarek. Ja to chyba za dobra jestem - zawsze wszystko sama robiłam, bez oglądania się na M. i jemu wciąz się wydaje, że ja będę takim robocopem....Zero wsparcia, brakuje mi czasem sił........ :-(
A dziś rano młodsza córcia - kłamie na potęgę. Nawet jak pytam czy zęby umyła...... :-(
Do tego jest mi niedobrze, cała kuchnia zawalona naczyniami, ja nie mam siły wstać i pozmywać..... :-( :-(
No właśnie mnie też jest niedobrze.....wczoraj cały wieczór brzuch miałam twardy, miałam bóle, boję się, że to szyjka może puszczać..... 34tc to jeszcze za wcześnie.....
Od wczoraj od kolacji strasznie mi niedobrze. Wieczorem aż mi się ulewalo a nie zjadłam dużo. Maja na żołądku leży