Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My juz po zwiedzaniu. Szpital sliczny, jak nie szpital, wszyscy byli mili, ordynator oprowadzil nas i wszystko wytlumaczyl. Powiedzialam mu o pepowinie to kazal juz na ktg przyjezdzac, w przyszlym tygodniu pojade. Ogolnie opieka wydaje sie w porzadku, sale 1-2 osobowe. Porodowki 1 osobowe i maz moze byc ze mna bez ograniczen z czego sie bardzo ciesze![]()
Aga i Gwiazda - serdecznie Wam gratuluję i bardzo się ciesze, ze juz jesteście po ;-)
Upał masakryczny...... a ja sobie wymyśliłam mycie okien. Ale ja tego nie robię, mam taką znajoma co mi za parę groszy umyla. Ja mam duży dom i sama się nie podejmuje takich akrobacji - szczególnie ze tak jak piszecie...pierunsko boli mnie krocze i pachwiny. I chodzę jak pingwin. Juz samo to, że firanki musiałam poprac - a pralkę mam w piwnicy, rozwiesic na dworze - i tak z 5 razy. ...potem odkurzylam wszystko i pomyłam podłogi, obiad ugotowany i zjedzony a ja zdycham.... I nawet jak leżę to mnie wszystko tam na dole ciągnie. .... niech już się to dzieciątko moje zdecyduje wyjść bo ledwo dycham....
Iwona35 - ło matko i córko! Ty to masz przeboje. Dobrze, że nic się nie stało. ..
Lila - no jakiś koszar z ta recepcjonistka!
Nieufna - co się dzieje...?
Aaa.....i ja też mam już luzy w ..... "luźno na palec" było w zeszłym tygodniu
Też zaczyna mi się dłużyćJak tak czytam, że już tyle mam rozpakowanych to mi zaczyna się dłużyć... Zazdroszczę strasznie
Tak bym już chciała, a to dopiero 36tydz skończony![]()