4
Fajnie, że macie 2 tyg, u nas niestety tylko tydzień. Ale potem zamierzam posyłać ją stopniowo na coraz dłużej - najpierw godzinka, potem dwie, mam nadzieję że jakoś to będzie. No i te panie ze żłobka chcę żeby do niej poprzychodziły przed wrześniem. Zobaczymy czy się zgodzą, zagadam o to jakoś w lipcu.
Paula trzymam kciuki, daj znać! Podziwiam dziewczynki które już starają się o kolejne dziecko

Ja na razie muszę wrócić na jakiś czas do pracy, do "normalnego"

życia
Ojoj to współczuję. Już nasze dzidzie mają prawie roczek, spokojnie możesz pomyśleć o sobie i jeśli jest potrzeba to odstawić od piersi

Ja póki co jeszcze karmię, ale to w zasadzie za dużo powiedziane. Już mam bardzo mało mleka i cycuś jest tylko do uspokajania i usypiania. Zamierzam odstawić zupełnie jak przejdzie ten okres częstych pobudek w nocy, jaki mamy ostatnio. Bo dzięki cycusiowi usypiam ją wtedy w 5 min, więc dla własnej wygody jeszcze nie odstawiam

Ale już takie karmienie nie ma sensu więc tylko czekam na odpowiedni moment.
Natalka to cały czas gada "tata tata" hehe. Mąż w siódmym niebie

Poza tym też czasem inne zbitki, ale "tata" jej ulubione

"Mama" u nas też jeszcze ani razu nie było, buuu
Natalka mnie gryzie czasem jak używamy szczoteczki silikonowej do myci zębów. Też macie ten problem? A może któraś z Was używa już takiej zwykłej, z włosiem?