Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie!
Moje maleństwo przyjdzie na świat ok 6 czerwca 2006 r (data z USG). Prosze zatem o wpisane mnie na listę przyszłych czerwcowych supermam
A przy okazji, jak oznajmiłyście w pracy, że jesteście w ciąży? Ja prawdopodobnie powiem jutro a już dziś się denerwuję jak przed jakimś egaminem i nie wiem jaka będzie reakcja mojego szefa. Planowałam powiedzeć przy wszytkich osobach z naszego działu.
Poradźcie coś!
U mnie w pracy to prawie wszyscy sami się domyślili, byłam ciągle blada i dziwnie reagowałam na jakikolwiek poczęstunek itp.
A jeżeli chodzi o dyrektorkę to powiedziałam jej bez namysłu, gdy wyskoczyła mi gorączka, poczułam mocne bóle w podbrzuszu i koniecznie musiałam się zwolnić-lekarz kazał mi przyjechać natychmiast. Mieliśmy wówczas gorący okres w pracy, więc gdybym nie powiedziała prawdy to pewnie musialabym zacisnąć zęby i siedzieć do 16. A tak sama kazała mi gnać do lekarza i było po problemie. Wszyscy zareagowali bardzo pozytywnie i to mnie bardzo cieszy) Teraz też mam telefony z pracy jak się czuję itp.
Nie stresuj się więc, a to w jaki sposób i komu powiesz, chyba powinno zależeć od atmosfery w pracy. Pozdrawiam i zyczę powodzenia.
Witaj - InGa -już i Ciebie wpisuję na liste super, swietnych mam czerwcowych
Jesli chodzi o prace- własnie-zależy jaka atmosfera ogólnie panuje. Trzymam kciuki by "gładko" poszło