Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba też tak zrobię, że pójdę na prywatną wizytę, nie mam zaufania do tych lekarzy z Medi. Gosia, a może pamiętasz nazwisko gina, który tak Cię zmył?
Buzia.![]()
ha, fajnie, że ktoś mnie dopisał (tzn. pewnie gosiagro
- dzięki ). Data to pewnie będzie 22 lub 23 VI, 22 niech póki co zostanie, w końcu jeden dzień w tą lub w tamtą to nic przy tym, że dzidzia może sobie termin przesunąć 2 tygodnie w jedną lub w drugą stronę 

Weszłam pierwszy raz na ten wątek, patrzę sobie na listę czerwcówek i... widzę siebieha, fajnie, że ktoś mnie dopisał (tzn. pewnie gosiagro
- dzięki ). Data to pewnie będzie 22 lub 23 VI, 22 niech póki co zostanie, w końcu jeden dzień w tą lub w tamtą to nic przy tym, że dzidzia może sobie termin przesunąć 2 tygodnie w jedną lub w drugą stronę
Jak się czujecie dziewczyny w ogóle?? U mnie na razie niewiele objawów, tym, który najbardziej mnie cieszy, jest brak @![]()

Super!Bakteria to mamy ten sam termin![]()
A powiedz, byłaś już u ginekologa, masz potwierdzoną ciążę?? :-) Ja jeszcze nie, ale czekam (nie)cierpliwie... Masz jakieś objawy już?