• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Rybko wybacz że dopiero dzisiaj ale wczoraj miałam małą zamotę!!

Wszystkiego naj naj lepszego kofana Rybeczko!!!
Cudnego dzidziusia i duzego brzusia ;)
Moc calusków ode mnie i mojej małej Olci!!![/b
]

Karollcia - spać spać spać spać.Samo przejdzie.Mój gin mówił, zeby sie nie maltretować - tylko wziąć tabl z czystym paracetamolem.Nie zaszkodzi. Trzymam kciuki, zeby przestało boleć.Ściskam mocno :)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Misiaqu coś mi się zdaje, że Twój mężuś próbował Ci coś wybić z głowy podczas tego snu, a ten ból jest tego efektem :laugh: :laugh: :laugh: Powiedz mu, żeby na drugi raz gumowego młotka używał, wybija dobrze a głowa nie boli :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Cześć dziewczynki :-) no i jestem po imprezie. Mam kaca papierosowego hehe Ale wytanczylam sie na siedząco za wszystkie czasy hihi :-) i cały wieczór przy wodzie z cytrynką Oj bolało bolało hehehe :-)
Miłego dzionka

reklama
Dzień Dobry Lutóweczki!!!

Magduska ja jestem tak wrażliwa na dym papiersowy że nie mogę patrzeć jak ktoś pali zaraz mam odrzut ;) Nawet niedawno miałam wyjść z dziewczynami z roku potańczyć, ale zrezygnowałam jak se pomyslałam o dymnej atmosferze brrrrrr :)

Dynia coś w tym musi być :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry