• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Rybko wybacz że dopiero dzisiaj ale wczoraj miałam małą zamotę!!

Wszystkiego naj naj lepszego kofana Rybeczko!!!
Cudnego dzidziusia i duzego brzusia ;)
Moc calusków ode mnie i mojej małej Olci!!![/b
]

Karollcia - spać spać spać spać.Samo przejdzie.Mój gin mówił, zeby sie nie maltretować - tylko wziąć tabl z czystym paracetamolem.Nie zaszkodzi. Trzymam kciuki, zeby przestało boleć.Ściskam mocno :)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Misiaqu coś mi się zdaje, że Twój mężuś próbował Ci coś wybić z głowy podczas tego snu, a ten ból jest tego efektem :laugh: :laugh: :laugh: Powiedz mu, żeby na drugi raz gumowego młotka używał, wybija dobrze a głowa nie boli :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Cześć dziewczynki :-) no i jestem po imprezie. Mam kaca papierosowego hehe Ale wytanczylam sie na siedząco za wszystkie czasy hihi :-) i cały wieczór przy wodzie z cytrynką Oj bolało bolało hehehe :-)
Miłego dzionka

reklama
Dzień Dobry Lutóweczki!!!

Magduska ja jestem tak wrażliwa na dym papiersowy że nie mogę patrzeć jak ktoś pali zaraz mam odrzut ;) Nawet niedawno miałam wyjść z dziewczynami z roku potańczyć, ale zrezygnowałam jak se pomyslałam o dymnej atmosferze brrrrrr :)

Dynia coś w tym musi być :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry