Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziekuje za wpisanie, ale fajnie!!! :laugh:jutro ide do lekarza, podziele sie z Wami wrazeniami, troche sie boje, czy wszystko jest w porzadku. Mam nadzieje, ze TAK!Jak myslice, da mi juz jakies "zdjecie" mojego Maluszka ( to 11 tydzien )? Pozdrowienia dla wszystkich
Dzieki dziewczynki poprzednia moja wizyta u gina byla w 7 tyg. i bylam jeszcze troszke zdezorientowana...teraz juz sie nie dam, heheh, w koncu za cos tez place a przeciez nie odmowi mi wydruku zdjecia prawda?
Ugh. Telefon za telefonem. Po prostu dzwonią non stop- rodzina, bo chcą się dowiedzieć czy aby nie ma u nas żadnych zmian, sądzę, że coś węszą. Umówiłam się na 5 sierpnia, że przyjedziemy do nich na kilka dni, bo zaraz wyjeżdżamy nad morze i będzie dużo zajęć z pakowaniem