Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asiu adresu tej stronki nie mam, ale jeśli chcesz to ci prześlę "język niemowląt" bo mam na kompie. I zdaje mi sie, że gdzies w którymś wątku wklejony był link do tej strony. hihihi tylko ciekawe jak ty to znajdziesz, takie plodne jesteśmy ?
ja gdzies ta strone mam na komputerze, zaraz przejrze i znajde, bo w zeszly weekend sobie ksiazke wydrukowalam, a co do piosenek to tez bym byla zaintereseowana, bo od malego trzeba mu bedzie intensywnie jezyk polski wpajac.
Misiu to gratulacje Rany a dopiero byl 8 tydzień : : :. A to już za chwileczke dzidzie bedą nas budzic w nocy płaczem, a nie kopniaczkami. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Rany, rany Dziewczyny jak ten czas leci... a pamietacie te pierwsze nieśmiałe posty na bb jak sie dowiedziałysmy o Fasolkach?????? ..... ech.... wspomnień czar .... ;D