reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Gratulacje dla Karoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A skad wiesz Madzia?? Masz wiecej informacji??

Co do nierozdwojonych mamus, to najlepiej policzyc statystyke (ile jeszcze zostalo) na liscie w watku dla mamus starajacych sie o dzidzie. Tam Elzbietka prowadzi liste ciezarowek i wpisuje rozdwojone, jak tylko ma na ten temat jakies wiesci :-)

Wyglada na to, ze mamus w jednym kawalku jest na razie wiecej, niz tych, ktore tula juz swoje lutowe pociechy.

Cos mnie lamie dzisiaj... ale... jak znam zycie rozejdzie sie po kosciach ;-(

Wczoraj mama Piotra posmarowała fugi w łazience renowatorem a dzisiaj ja przez pół dnia dzielnie czyściłam kafelki, właśnie wróciłam z dworu, weszłam na 4 piętro i... czuję się jak bez brzuszka :(
Czemu wszystkim Wam lekarze mówią jeszcze przed terminem, że jak by nic się nie działo to wywołanie wtedy i wtedy. Mi nic nie mówił i nawet nie badał ostatnio. Powiedział tylko, żebym przyszła w tym tygodniu jak jeszcze zdążę...

KAROLA7 - SERDECZNE GRATULACJE  :)

Mam nadzieję, że z organizacją wszystko było OK, bo Karola wspominała, że ani dzisiaj, ani jutro jej nie pasuje, bo męża nie ma. Tak to jest- NIE ZNASZ DNIA ,ANI GODZINY- dzidzia sama zadecyduje kiedy zechce wyjść ;D

reklama
Niestety sen koleżanki sie nie spełnił i ja tez ciągle jeszcze 2w1...
Ale przez pol nocy miałam skurcze, a teraz znowu zaczyna mnie coś łapac więc to moze dzisiaj ;)

Karola7 gratulacje, nabieraj sił i szybko wracaj ze swoim maluszkiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry