Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aneta, oksytoczyną mnie jeszce nie traktowali i mam nadzieje ze tak zostanie
tez mam jakies dziwne obawy przed wywoływaniem porodu... wolałabym sama...
Buuu... I wszystkie już spać poszły?? A ja sobie pospałam rano długo i teraz nie mogę zasnąć Poleżałam trochę, ale bez rezultatów.
Wózek dzisiaj mój brat wtachał na 4 piętro, wszystko za wyjątkiem torebki i tego na dole na zakupy już uprałam, więc jutro go ubieram w materiały i już będzie stał gotowy
Nie wszystkie, nie wszystkie... Ja po KTG, które wykazało jakies marne dwa skurczyki, teraz dostałam takich skurczy ze nie wiem co mam ze soba zrobić... Ale co z tego, brak jakiejkolwiek regularności, a za godzinke pewnie wszystko się uspokoi.
hej dziewczyny nie wiem co sie tu dziejje,bo mnie kilka dni nie bylo,ale chcialam powiadomoc Was,ze 07.02.2006 o godz 10.10 urodzilam Marike ,waga 3900,wzrost 59,pozniej powklejam zdjecia,a kto juz zostal mamusia od tego czasu??
UUU Kacha już się mamuś narobiło. Na pierwszej stronie listy skarbów są wpisane, Chyba z wyjątkiem MISI i jej Słonka, bo ona jeszcze w szpitalu i się nie dopisała.
Witaj znowu
Dzidzia duuuża Czekamy na fotki!!
a ja dzisiaj wyjezdzam juz do szczecina! najpierw ur u kuzyna a w poniedzialek wizyta u gin i albo juz zostane w szpitalu albo i nie...
ale torbe zabieram ze soba i powiem szczerze ze sie troszke denerwuje...
wkoncu 8 dni zostalo... :
ciekawe co to bedzie... : : :
moze jak wroce to juz z moja coreczka... ale bym chciala.... ;D
Aneta, ja ciągle jeszcze w jednym kawałku...
Ale przed chwilką przybiegła do mnie koleżanka zeby mnie zobaczyć. Przysniło jej się ze dzisiaj zaczne rodzić.
Wcześniej przysniło jej się ze jestem w ciąży... zanim ja sie o tym dowiedziałam.