reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Buuu... I wszystkie już spać poszły?? A ja sobie pospałam rano długo i teraz nie mogę zasnąć :( Poleżałam trochę, ale bez rezultatów.
Wózek dzisiaj mój brat wtachał na 4 piętro, wszystko za wyjątkiem torebki i tego na dole na zakupy już uprałam, więc jutro go ubieram w materiały i już będzie stał gotowy :)

Nie wszystkie, nie wszystkie... Ja po KTG, które wykazało jakies marne dwa skurczyki, teraz dostałam takich skurczy ze nie wiem co mam ze soba zrobić... Ale co z tego, brak jakiejkolwiek regularności, a za godzinke pewnie wszystko się uspokoi.

hej dziewczyny nie wiem co sie tu dziejje,bo mnie kilka dni nie bylo,ale chcialam powiadomoc Was,ze 07.02.2006 o godz 10.10 urodzilam Marike ,waga 3900,wzrost 59,pozniej powklejam zdjecia,a kto juz zostal mamusia od tego czasu??

UUU Kacha już się mamuś narobiło. Na pierwszej stronie listy skarbów są wpisane, Chyba z wyjątkiem MISI i jej Słonka, bo ona jeszcze w szpitalu i się nie dopisała.
Witaj znowu :)
Dzidzia duuuża :) Czekamy na fotki!!

:) gratuluje kolejnej lutowej mamusi ;D

a ja dzisiaj wyjezdzam juz do szczecina! najpierw ur u kuzyna :) a w poniedzialek wizyta u gin i albo juz zostane w szpitalu albo i nie...
ale torbe zabieram ze soba i powiem szczerze ze sie troszke denerwuje...
wkoncu 8 dni zostalo... ::)

ciekawe co to bedzie... ::) ::) ::)
moze jak wroce to juz z moja coreczka... :D ale bym chciala.... ;D

reklama
Kacha gratulacje...

Aneta, ja ciągle jeszcze w jednym kawałku...
Ale przed chwilką przybiegła do mnie koleżanka zeby mnie zobaczyć. Przysniło jej się ze dzisiaj zaczne rodzić.
Wcześniej przysniło jej się ze jestem w ciąży... zanim ja sie o tym dowiedziałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry