reklama

Lista lutowych mamuś

Gosia ogromniaste gratulacje!!!!

Misia - no jak widać kilka usparwiedliwionych mam ;D a reszta wsiąkły może już na BB nie zaglądają ;D

reklama
Taa wróciłam ale bez maleństwa. Pani doktor stwierdziła- szyjka w ogóle nie gotowa do porodu. Za 2 dni następne KTG. Ja chyba zwariuję :( >:( >:(

Ale mnie przeczyściło dziś. Blah. Chyba po tym całym badaniu. Lutową mamusią to już raczej nie będę ale nie mam zamiaru ruszać się stąd na krok!!
Dzięki za kciuki i proszę o mocniejsze trzymanie bo coś słabiutko :)

Magduska ja tez trzymam. Ja bylam u gina w czwartek i powiedział, ze szyjka jeszcze nie zgladzona, a w sobote Igusia byla juz ze mna. To samo bylo z AskąK i jeszcze z którąś dziewczyną. Więc głowa do góry - jeszcze chwilka i bedziesz miała swoją córcie ze sobą.

A tak swoja drogą to witam na dzieciach lutowych, a nie przyszłych mamach. :laugh:

Gosiaf WIELKIE GRATULACJE, urodziłaś dokładnie w dniu w którym ja pierwsza córcię (tylko dwa lata wcześniej)

Karola7- dzięki za życzenie w imieniu Natalki.

Moja Paulinka nie chce spać po kąpaniu, jakoś się wybudza i nic jej nie odpowiada- ani rączki, ani łóżeczko i kołysanie, nawet przy cycu-przy kolejnym przystawianiu sie denerwuje i płacze. Kolki raczej nie ma. I tak przedwczoraj miedzy 19-23 robiłam co mogłam, no i dopiero o 23 dziecko zasnęło. A jak zaśnie to śpi w nocy nawet 5h.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry