Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moja ukochana podczas pierwszej wizyty wazyla 58.4 a teraz wazy 61.2. nie wiem jak wy ale moja Basia wyglada cudownie i tych kg wogole nie widac. no brzuszek widac i "troszeczke" piersi urosly.. ale co tam i tak wyglada bosko.
to bedzie ciekawe co zrobi. chyba bede jedynym panem ktory pisze o tym wszystkim a nie przyszla mamusia. w sumie to wiem o wszystkim co siedzieje i chyba czasem sie czuje jako bym to ja nosil w brzuszku nasze dziecko. musze poinstruowac basie by tutaj was odwiedzala. a ze zapytam wolicie ja jak mnie? PPPPPPP
Witaj aneta998!!
Facet na typowo babskim forum Jakies urozmaicenie Czekamy na dalsze męskie relacje,na pewno (mimo,że jesteś bardzo dobrze zorientowany w sytuacji) widzisz to wszystko z troche innej perspektywy.Pozdrowienia dla Basi.