Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak trafię szóstkę w totka to mogę jechać choćby zaraz, też się w tym roku nie wyrabiam z kasą, właśnie zostałam zmuszona do wymiany okien i niestety mogę zapomnieć o rozrywkach wszelkich.
Za to za rok już mam plan - Finlandia, choćby nie wiem co! i to przynajmniej na tydzień. Juz zaczęłam kitrać kasę na ten cel, jak usłyszycie, że gdzieś dofinansowują wczasy to dajcie mi znać
Jestem za Warszawą. No i oczywiście też weekend. Może by tak we wrześniu? bo chyba w sierpniu to już się nie zgadamy. Tylko trzeba by to jakoś tak wymyślić, żeby i Antares była w stolicy a nie w Hiszpanii
Ja do Warszawy chętnie bo mam tam siorkę i chętnie ją odwiedzę przy okazji wrzesień też pasuje chociaż będę też chciała jechać koło 20 października do niej na urodzinki