Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pogoda tylko taka sobie... ale poza tym to ośrodek super i w ogóle wszystko super khem tylko zamiast zrzucać kilogramy to grillowaliśmy hehe no ale później napiszę co i jak... muszę poprać i poprasować troszku no i na zakupy bo lodówka pusta
Chciałam Wam napisac ze byłam u jasnowidzki i powiedziała, ze Bartus zdrwoy i mocz z nerki sie rozejdzie :laugh:. Niewim wierze tej babce, bo miałam juz nia do czynienia. Była moja sasiadka kiedys. Powiedziała ze Bartosz jest bardzo muzykalny i mamy mu kupowac cymbałki itp. I mówiła ze kiedys bedzie miał cos wspólnego z muzyka. Od razu nasuneła mi sie wizja mojego dziecka walacego w bebny o 12 w nocy ;D ;D ;D. a poszlam do niej bo zaginal syn mojej sasiadki z domu rodzinnego. Powiedziała ze włoczy sie gdzies nad morzem i wroci z koncem listopada, poczatkiem grudnia. Zobaczymy :
Wyslalm zeby mi sie znów nie skasowało
Jasnowidzka powiedziała, ze niedługo znów bede w ciazy i bede miała zagrozona ciaze, wiec musze sobie od razu dobrego lekarza znalazc. A jak byłam jej sasiadka to mówiła nam ze bedziemy mieli blizniaki albo dziecko jedno po drugim. Tylko obsuneło sie to wszystko w czasie, wiec mam nadzieje ze teraz tez sie obsunie : i jeszcze duzo innych rzeczy o sasiadce powiedziała to az moja siostra sie przestraszyła, bo pytałam o nia i mówiła ze ma kontrolowac jajników.
No a teraz czas sie zbierac. Moze potem uda mi sie w koncu obejrzec wszystki pieknosci, bo jak na razie nie mam czasu sie po tyłku podrapac.
Pozdrawiam
No nie same. Moja przyszła zagrożona ciąza i zapyatła Marcin aczy nie zapyta o mamę : : : my oczy : no to pyta i powiedziała, ze mamy ją wysłać koniecznie do kardiologa :
Czy u Was w super hiper i mega marketach dają do pampersów zabawki?? Ja dzisiaj kupiłam jumbopack i odebrałam kubeczki fisher price ( do wyboru była jeszcze grzechotka) za 2 paczki jest jakaś większa zabawka,a za 3 jakiś domek z szufladkami