Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzien dobry
W koncu spadl deszcz tzn pada od rana
mam tylko cicha nadzieje ze pogoda do piatku wroci sloneczna poniewaz w koncu i ja wyjezdzam na wywaczasy
Ja sie melduje, ze tez jeztem :-)
Ja juz po wyjazdach wszlakich :-) (2 miesiace nad morzem w tym roku to mi powinno wystarczyc za wszystkie czasy), a jestem malo i rzadko, bo mnie pochlaniaja przedslubne przygotowania :-)
Dzisiaj mam spotkanko z fotografem :-) ( a wczoraj ostatni raz mierzylam sukienke :-) I jestem baaaaardzo zadowolona) :-)
Kira przeżyjecie i to
Jak sobie swój ślub przypomnę, to przed było kilka niezłych spięć, ale same przygotowania i ślub były wyjątkowym przeżyciem. Wszystko jak sen płynęło, w jakimś dziwnym transie byłam.
Kiedy się ocknęłam tydzień po wszstkim, uświadomiłam sobie, że jesteśmy o krok od uzależnienia alkoholowego :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Wciąz ktoś nas odwiedzał i wciąż z kimś musieliśmy z okazji ślubu wypić. Teraz Marek miał powtórkę z rozrywki po narodzinach Iguni :laugh: :laugh: biedna jego wątroba :