Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bardzo dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi . Maja kruszynka ma przyjść na świat 5 lutego. Moja gin powiedziala ze widzi chlopca choć na ostaniej wizycie już tego nie potwierdzila może 26 już będę wiedziala na 99%
Klara, jest ok Wszystko widać, tylko ci się zdublował...
Kira, w tym sklepie jak sądzę ubranka trzeba oglądać z półtora kilometra, bo a nuż kichniesz...ale widziałam tam bardzo fajne łóżeczko podróżne - z regulacją materaca, zajmuje bardzo mało miejsca po złożeniu, mało tego jest do tego dodawana sztywna mata z odpinanym nieprzemakalnym materiałem do przewijania, da się ją zawiesić nad łóżeczkiem, też podróżna. Super
dziewczynki mam pytanie. w ta sobote bedziemy z basia brac slub cywilny i basia sie pyta czy powinienem miec kwiatuszka, stroik dla pana mlodego ktory jest wpinany w klape marynarki?.