reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Asix idź do lekarza jeszcze raz. Może potrzebjesz anybiotyk
no wlasnie tak nad tym mysle,bo kaszel nie jest natarczywy no ale ciagle jest no i ten katar-teraz juz nasza trojka kaszle bo moj M dolaczyl do nas tej nocy:-(

dzien dobry

ja tylko wpadlam sie przywotac i zyczyc milego dnia, Ide jesc sniadanie poki maly jeszcze spi a za godzinke zbieramy sie do lekarza a potem na masazyk :-)
jak wroce z masazu to poczytam co u was................

wisienka a co za masazyk robisz malemu ze lepij ci kupkal-opiszesz?

Dzień doberek.

Ja też właśnie sączę kawusię.
U nas fatalna pogoda. Pada i jest szaro..buro...i ponuro:crazy:

Zaraz spadam prasować bo cała sterta na mnie czeka:dry:
Wogóle to zaczęłam chyba kiepsko dzień albo ta pogoda mnie dobija !!:wściekła/y:
u mnie z pogoda to samo i czlowiek jakis do du** szkoda gadac!!

my juz po doktorku, myslalam ze dluzej zleci :dry: mam czekac na telefon dzis lub jutro od niego bo mam mnie umowic z lekarzem pediatra i dopiero on zadecyduje czy maly wymaga rehabilitacji czy nie :sorry2:
w ogole dziwny ten lekarz zreszta jak wszyscy tu w UK :sorry2: mowie ze maly czasem jak mi placze to tak jakby mial zaraz glos stracic i lekko poklasluje od czasu do czasu, to ani go nie zbadal ani nic, :no:
tak samo pokazuje ze maly ma ciemieniuche na glowie to kazal kremem smarowac i wyczesywac, myslalam ze jakas masc mi przepisze :-(

do du*py z tymi lekarzami.........
dobrze ze maluch mi spi to chcociaz mam czas odsapnac, bo do masazu jeszcze 1,5 godziny a cala sie spocilam........
w ogole wieje jak nie wiem co :szok: a jutro podobno ma snieg padac 1 raz

i co pytalas sie o cytologie??? a jezelichodzi o lekarzy to chyba tez wolalabym polske bo tu jak cos powiesz to uwazaja ze sie nie znasz i tylko wymadrzasz-palan**

reklama
no wlasnie tak nad tym mysle,bo kaszel nie jest natarczywy no ale ciagle jest no i ten katar-teraz juz nasza trojka kaszle bo moj M dolaczyl do nas tej nocy:-(

powinnas pojsc, bo kaszlac rozsiewasz zarazki i zarazasz innych,pozatym jak nie doleczysz tego kaszlu to moze ci sie cos z tego porobic gorszego jak zapalenie oskrzeli cyz pluc wiec lepiej nielekcewazyc.

wisienka a co za masazyk robisz malemu ze lepij ci kupkal-opiszesz?

chodze na specjalne lekcje masazu zorganizowane prze health visitor zeby malemu pomoc jak ma kolke :-) z opisem to ciezko, zwlaszcza ze obrazka nie mozna wstawic, mam kartki z opisem i obrazkiem i moj facet mial problem w zrozumieniu :sorry2: jak bys chciala to bym ci mogla skserowac i wyslac poczta

u mnie z pogoda to samo i czlowiek jakis do du** szkoda gadac!!

a u mnie wichura taka ze szok :szok: dawno takiem nie widzialam, naszczescie na dobre sie zaczela jak ja juz do domku weszlam :-)

i co pytalas sie o cytologie??? a jezelichodzi o lekarzy to chyba tez wolalabym polske bo tu jak cos powiesz to uwazaja ze sie nie znasz i tylko wymadrzasz-palan**

ja na 100% wole polskich doktorkow ;-) jak ide do lekarza polskiego i mowie ze chce skierowanie, zaswiadczenie czy recepte to nie ma problemu a tu to jakis problem robia o byle gowno:sorry2: a o cytologie sie nie zapytalam bo byla u niego studentka i wogole wszystko nagrywali na wideo :szok: zapytam sie kiedy indziej......

Witam.

My właśnie zostaliśmy sami, bo tatuś Tymka ma dziś "dżoba" we Wrocławiu i do domu wróci o 3-4 w nocy :-( Za to był z nami na krótkim spacerze. Niestety ja się przeziębiłam i spacerek był tylko godzinny. Teraz ja piję herbatę z cytryną i miodem a Tymkowi właśnie udało się zasnąć, bo On też z tych co w dzień śpią najlepiej na spacerze.

Pusia ja wiem ze mama ma racje, choc nie zawsze :-)
Smacznego obiadku!

ostatnio sie z nia pogryzlam bo mowi ze tucze malego, a moim zdaniem David wyglada dobrze, ani gruby ani chudy, jak juz pislam jego waga jest ponizej sredniej w jego wieku a jak sie domaga cyca to widocznie jest glodny....moj maluch je czesto a malo.
Jak pare razy udalo mi sie nakarmic jego butla to nigdy nie zjadl wiecej niz 20 ml.

Jeszcze nie słyszałam o takim przypadku, żeby ktoś utuczył dziecko karmiąc je jedynie piersią.

Jadę jutro do firmy popytać szefowa co palnuje ze mną, czy mam gdzie wracać po macierzyńskim:dry:
Bo jak nie to zacznę się rozglądać za inną robotą:baffled:

Powodzenia na rozmowie. Ja wczoraj dostałam pismo z pracy, że dostałam jeszcze 6 tygodni urlopu uzupełniającego, który zaczyna mi się od razu po macierzyńskim. Oficjalnie mam "wolne" do 21 maja, a później do wakacji będę musiała coś wykombinować, żeby do pracy wrócić dopiero we wrześniu. Do tego za mnie też jest ktoś przyjęty. Ale mnie już dyrekcja pytała kiedy chcę wrócić i wiedzą, że od września.

Mam pytanko do cyckowych mam...ile Wasze dzieci przesypiają w nocy? Jak często się budzą?
jeszcze jedno pytanie do butelkowych... czy zagęszczacie już dzieciaczkom mleko?

Mój Tymek jak zasypia k.20.00 to później budzi się 1 x k. północy, 2 x k. 2.30, 3 x k. 5.00 i później od 7.00 nie śpi ok. 2 godz.

Sto lat dla Ingi i Mateuszka !!!

wlasnie co wrocilismy z synkiem ze spacerku. Wieje troszke, ale weszlismy w las i wiatru nie bylo tak czuc :-D
zastanawiam sie od kiedy maluszki chwytac zaczynaja zabawki ?? Moj jeszcze nie chwyta a Wasze pociechy??

Mam tylko jedno pytanko....
CZY JEST JUŻ PIĄTEK ???

Kuźde nie umiem powiększyć tego zdjęcia.
Dodaje je przez stronę imageshack i daje różne opcję wielkości zdjęcia i cały czas tak samo mi wskakuje, takie małe:wściekła/y:
elbra jakie fajne zdjecie:-)to twoj maly??jejku mam nadzieje ze to tylko na potrzeby zdjecie taka pozycja i ze nie sadzasz go w takiej pozycji jeszcze:-(

ehhh ja dzis objedzony dzien:-ppaczki sa pyyyycha:tak:
bylysmy na dlugim spacerku, a potem mala strzelila mi taka kupe ze prawie wszystko miala osrane:-) musialam ja wykapac i teraz spi:tak:
i..... mam dobra wiadomosc.....jednak jutro idziemy do poradni rehabilitacyjnej a nie za dwa tygodnie:-)udalo sie wczesniej:tak:a to dzieki mojej mamie ktora jest pielegniarka-co prawda od kilkunastu lat na rencie ze wzgledu na kregoslup ale potrafi rozmawiac z lekarzami:tak:poszla do rejestracji i pyta kiedy najblizszy termin bo tu taka powazna sprawa krecz szyjny itd a ona ze najblizszy termin za miesiac:szok: i jesli chce to moze poczekac i pogadac z lekarzem ze zaraz bedzie, na to moja mamuska ze poczeka:-) ale ze dzis tlusty czwartek i z okazji tego dnia chcialaby dac milym pania paczki i kawe:-) i usiadla, za 10sekund kobieta z rejestracji ja zawolala i powiedziala-"moze byc jutro na 8ma?":-D no prosze jaka mamy wspaniala sluzbe zdrowia:sorry2: nic tylko chorowac:dry:

reklama
kathe to super :-)

moj doktorek nie jest taki zly jak myslalam, dzwonil do mnie z godzine temu i powiedzial ze jutro albo w nast. tyg. zadzwonia do mnie juz ze szpitala i umowia sie na cwiczenia szyjki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry