asix
Fanka BB :)
no wlasnie tak nad tym mysle,bo kaszel nie jest natarczywy no ale ciagle jest no i ten katar-teraz juz nasza trojka kaszle bo moj M dolaczyl do nas tej nocy:-(Asix idź do lekarza jeszcze raz. Może potrzebjesz anybiotyk
dzien dobry
ja tylko wpadlam sie przywotac i zyczyc milego dnia, Ide jesc sniadanie poki maly jeszcze spi a za godzinke zbieramy sie do lekarza a potem na masazyk :-)
jak wroce z masazu to poczytam co u was................
wisienka a co za masazyk robisz malemu ze lepij ci kupkal-opiszesz?
u mnie z pogoda to samo i czlowiek jakis do du** szkoda gadac!!Dzień doberek.
Ja też właśnie sączę kawusię.
U nas fatalna pogoda. Pada i jest szaro..buro...i ponuro
Zaraz spadam prasować bo cała sterta na mnie czeka
Wogóle to zaczęłam chyba kiepsko dzień albo ta pogoda mnie dobija !!![]()
my juz po doktorku, myslalam ze dluzej zlecimam czekac na telefon dzis lub jutro od niego bo mam mnie umowic z lekarzem pediatra i dopiero on zadecyduje czy maly wymaga rehabilitacji czy nie
w ogole dziwny ten lekarz zreszta jak wszyscy tu w UKmowie ze maly czasem jak mi placze to tak jakby mial zaraz glos stracic i lekko poklasluje od czasu do czasu, to ani go nie zbadal ani nic,
![]()
tak samo pokazuje ze maly ma ciemieniuche na glowie to kazal kremem smarowac i wyczesywac, myslalam ze jakas masc mi przepisze :-(
do du*py z tymi lekarzami.........
dobrze ze maluch mi spi to chcociaz mam czas odsapnac, bo do masazu jeszcze 1,5 godziny a cala sie spocilam........
w ogole wieje jak nie wiem coa jutro podobno ma snieg padac 1 raz
i co pytalas sie o cytologie??? a jezelichodzi o lekarzy to chyba tez wolalabym polske bo tu jak cos powiesz to uwazaja ze sie nie znasz i tylko wymadrzasz-palan**

a jutro podobno ma snieg padac 1 raz

paczki sa pyyyycha