Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale watpie...Dzień dobry.
Larvunia qurczę, współczuję sytuacji. A powiedz czy mieliście gdzieś napisane, że mieszkanie sprzedają z tymi rzeczami? Jeśli tak, to niech się buja, a jak nie, to już gorzej. W tych sprawach pewnie najlepiej orientuje się Sugar.
quote]
nigdzie nie bylo to zapisane... wogole to kontakotwalam sie tylko ze sprzedajacym czyli wlascicielem mieszkania. A ta kobieta chce swoje rzeczy a nie byla w tym mieszkaniu przeszlo pol roku ponoc. I nigdy z nia nie rozmawialam. Przez sasiadke wiem ze chce odzyskac te rupcie.... ehhh.... Szafy najgorzej mi szkoda u malego w pokoju, bo pasuje mi tam. Firanki, klosze stare od zyrandola mam w piwnicy to moge jej oddacHeh... ale mooze macie racje, ze oddam to a ona przyjdzie mi moze po szafke z kuchni, bo zostawili cala umeblowana kuchnie tez. Kuchnia jedytnie byla zapisana w igloszeniu ze zrobiona i z meblami. Co tu robic bo w sumie to babki mi szkoda, ale kurna dopiero teraz sie po to zjawiam??!!

idziemy dopiero 11 lutego do poradni, wczesniej nie bylo miejsc
mialam dzis isc do neurologa ale przelozylam wizyte na za tydzien bo mala jest taka padnieta po szczepieniu:-(

powinien sam do tego dojsc, za miesiac pewnie mozesz probowac mu w tym pomoc ale teraz sadzanie go na sile nie jest dobre, zapytaj lekarza
zdolniachy z tych listopadowek:-) Marysia juz w 4tej dobie podnosila glowe, jak widac na zdjeciu teraz tez podnosi ladnie glowke podpierajac sie na raczkach, troszke zjezdza na jedna strone tylko czasem ze wzgledu na ten krecz chyba. Dzis pani doktor ja podniosla za raczki do siadu i mala usiadla z podniesiona glowka:-) Jeszcze nie umie chwytac smoczka ani dotykac czegos celowo
ale to z czasem tez przyjdzie. Usmiecha sie pelna geba:-) i rozmawiamy duzo
agu, aha, ooooo, ekche, maaa maaa, buf, kche, ałaaa, aja aja i te sprawy:-);-)