reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam:tak::tak:

Anineczko, moim zdaniem jak jest napis "OD 4 miesiaca" to znaczy, ze odkad ten 4 m-c sie zacznie, czyli po skonczeniu 3. Gdyby bylo inaczej to byloby napisane "PO 4 misiacu", albo "OD 4 miesiecy" - to wtedy wiadomo, ze trzeba miec te 4 miesiace juz za soba;-);-)

reklama
Witam przy herbatce i chlebku własnej roboty (tzn maminej roboty:) pychaaaa

Kacperek sobie śpi wiec mam chwilkę żeby poczytać co u was :))

Anineczka nie pomogę bo jeszcze się nie oriętuje w sprawach słoiczkowych puki co sama pierś:)

bira brawa dla córeczki :)))

dzien dobry
moje dziecko znowu pieknie spało,bo o 21.30 juz lulał po kąpieli i mleczku i obudziałam sie sama koło 4.00 zeby mu mleczko zrobić,pozniej koło 7 otworzyłąm oko wiec zrobiłam mu znowu mleczko i tak sie obudziłam o 10 i poszlam mleko zrobic i wtedy juz panicz zdecydowal sie wstać hehe,złote dziecko.

Co do kręczu szyjnego to ja z Dorim ide 13 lutego,terminy są mega,to jest szok.
Ale jak ja go ogladam to ani sie nie wywija w banan ma rowne posladki glowke trzyma prosto,przy jedzeniu jest spokojny,tyle ze trzyma prawie caly czas raczki zacisniete w piąstki.

Tak czytam o waszych pociechach ze juz fikają z plecków na brzuszek,kurcze moj to nawet chyba nie mysli o tym.......Moj jak go trzymam na rączkach to nawet czasem mu sie glowa jeszcze chwije.

Słuchajcie a wasze dzieci podnosza sie za rączki jak je trzymacie,bo moj nie.
Moge go np podpartego o poduszki sadzac na jakisz czas,bo on to bardzo lubi ale nie wiem czy to nie za duze obciązenie dla kręgosłupa.

AAA... no i skromnie się pochwalę, że zakończyłam sesję:-):sorry2:

Gratuluje :tak: :-)

jak mozna zapytac to jakie cwiczenia???
na uda, brzuch i posladki,
ale jednak wczoraj nie poszlam bo przypomnialo mi sie ze nie mam zadnych spodni, wszystkie sa usyfione hehe :zawstydzona/y: bo teraz po domu w dresach latam, albo by pekly jakbym zaczela akrobacje :rofl2: ale juz w nastepnym tyg. ide na bank !!! :-)

Wisienko jak jezyk niemowlat?? podoba ci sie podejscie Tracy do sprawy?

narazie przeczytalam tylko do 2 rozdzialu, bo zabardzo nie mam czasu, ale przyznam ze podejcie ma fajne i wciaga.......bo ja to zazwyczaj usypiam jak mam cos przeczytac :-p :-)

no mamuski mam dylemat bo kaszle od ponad tygodnia no i bylam w zeszly wtorek u lekarza przepisal mi syrop po ktorym bylo jeszcze gorzej wiec po 3 dniach przestalam go brac no i kaszle teraz dalej a najgorsze jest to ze maly pokasluje no i nie wiem juz co robic:-(:wściekła/y:
wczoraj mialam sie do lekarza zarejestrowac no ale ludzilamm sie ze moze przejdzie... i co tu robic????
ja jeszcze lece sie na chwile kimnac

a ja nie mam kaszlu ale maly mi podkasluje od paru dni i czasami wydaje mi sie ze mu cos swiszczy w drogach oddechowych wiec ide go zarejestrowac dzis do lekarza no i przy okazji a wlasciwie to jest dla mnie wazniejszy powod to pomecze doktorka zeby mi zbadal synka dokladnie, czy nie ma asymetri itd i zeby dal skierowanie do neurologa lub jakis namiar na dobrego, bo znajac zycie to na fundusz to z 6 miechow lub dluzej bede musiala czekac :sorry2:

women ja sama nie wiem czy moj synus to ma czy nie, z tego co misia wczoraj wkleila to synus nie objawia zadnych sypmptomow, no moze czasem tlyko piastki ma zacisniete, ale wyslalam jej fotki i ma pewne podejrzenia wiec musze to sprawdzic dla swietego spokoju :tak:

reklama
Witam!

Ale wasze dzieciaki robia postepy:-) Moj nic:-( teraz przez 3 tyg siedzielismy w domu i nie mielismy rehabilitacji wiec nadal jest kiepsko bo nawet glowy mu sie nie chce trzymac:-(

Dzis bylismy u pediatry z wynikami i na kontole wiec Adas juz zdrowu, dostal syropek na alergie bo coski sie tam nie podobało, a mocz ok...a tego wyniku sie bałam:-)
No a Macko na zapalenie spojowki ale juz po kropelkach lepiej:-)

ja nadal wyparzam buteli a Adas od poniedzialku pije soczek jabłkowy i bardzo mu smakuje:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry