reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam wieczorowo!!
nie mialam jakos czasu wczesniej-to zakupki potem odwiedzila mnie chrzestna mojego maciusia potem obiadzik no i nie wiem kiedy mi dzionek uciekl:zawstydzona/y:
przed 20 wykapalam maciusia no i dostal mleko i myslalam ze juz bedzie spal a tu zonk wlasnie wstal wiec dlugo sie wolnoscia nie nacieszylam:baffled:
AAA... no i skromnie się pochwalę, że zakończyłam sesję:-):sorry2:

GRATULACJE!!!

dokładnie Joli najważniejsze ze przybierają :-) ja tam sie ciesze bo 1250 gr. w 6 tygodni to wcale nie mało:-)

Kapik przybiera bardzo ladnie a ze wazy mniej niz inne dzieciaczki to nie jest moim zdaniem wcale takie wazne,przeciez kazde dzieciatko jest inne i rozwija sie "po swojemu" nie?:-)

to chyba o cytologie chodzi ;-)
a idziesz prywatnie czy jak? ja tu ani razu jeszcze nie bylam u gina (jezdze do PL) a jak mialam pewien problem w ostatnich tyg. ciazy i chcialam aby mi dala skierowanie to stwierdzila doktorka ze najpierw musi obejrzec :wściekła/y: :zawstydzona/y: i tak ogladala ze sama nie wiedziala co ma zrobic i skonczylo sie na tym ze zawolala jeszcze inna doktorke, jeszcze nigdy sie nie najadlam tyle wstydu co wtedy a skierowania i tak nie dostalam, przepisala antybiotyk :crazy:
wiec stwierdzilam ze jeszcze raz jak miala problemy i nie ebde mogla byc w PL to ide prosto do gina prywatnie niz wszyscy w przychodzi maja mnie tam ogladac
tak to cytologia:-D wczesniej nie moglam zapamietac angielskiej nazwy no a teraz nie uzywalam polskiej no i nie moglam sobie przypopmniec-hehehehe!!

Co do @ to ja dostałam 26.01 dokładnie rok co dnia temu miałam pierwszy dzien ostatniej miesiączki:-D:-D:-Dale jaja co nie?

ale beka,no i takie rzeczy sie zdazaja:laugh2:

Larvunia dostal @ pewnie dlatego ze karmie i cycem i butlą:-) ale co do tego że dostała to się cieszę heheh;-) bo stresujących sytuacji było kilka:D
No wlasnie u mnie to samo i teraz czekam:baffled:

my zaraz spadamy na spacerek a potem zabiore sie za szybsze gotowanie obiadku, bo poprosilam faceta zeby szybciej wrocil z pracy bo bym sie chciala na cwiczenia wybrac, a spotkania sa tylko we wtorki :sorry2:

jak mozna zapytac to jakie cwiczenia???

dobra kochane ja spadam do malego jakby co to dobrej nocy!

Witajcie Kochane, ja tylko wpadam się przywitać i powiedzieć dobranoc:sorry2:
Ciężki dzień za mną-dużo pracy i załatwień. Nawet nie poczytam co u was bo jestem wykończona...idę się wykapać...pa...

reklama
Kathe, powodzenia jutro u lekarza:-) Na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki:-)

Elbra, gratuluję zdanej sesji.
Co do butelek to ja jeszcze wygotowuję a czasami po prostu przelewm wrztkiem i też jest ok.

Ja muszę się pochwalić, bo dzisiaj Indze udało się po raz pierwszy przewrócić z brzuszka na plecy. Walczyła z tym problemem od dawna i dzisiaj wreszcie dopięła swego;-):-) A drugi wyczyn to zupełny przypadek, ale wyglądało to kosmicznie a ja cieszyłam się jakbym w totka wygrała... Inguś wyjęła sobie smoka z buziola i próbowała go sobie spowrotem zapodać, najpierw trafiała w policzek, później w nochala i na końcu wreszcie udało się jej wsadzić go do buźki. Jaka była po tym wydarzeniu radość i jej i moja... chyba tylko druga mama może to zrozumieć;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry