Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
AAA... no i skromnie się pochwalę, że zakończyłam sesję:-)![]()

sabina to twoj Kacperek faktycznie niejadekmoj jak mial 2 miesiace, czyli 24 dni mniej od twojego 5300 wazyl :-) tylko chyba jolie synus mniej wazy od twojego,

dokładnie Joli najważniejsze ze przybierają :-) ja tam sie ciesze bo 1250 gr. w 6 tygodni to wcale nie mało:-)
tak to cytologiato chyba o cytologie chodzi ;-)
a idziesz prywatnie czy jak? ja tu ani razu jeszcze nie bylam u gina (jezdze do PL) a jak mialam pewien problem w ostatnich tyg. ciazy i chcialam aby mi dala skierowanie to stwierdzila doktorka ze najpierw musi obejrzec![]()
i tak ogladala ze sama nie wiedziala co ma zrobic i skonczylo sie na tym ze zawolala jeszcze inna doktorke, jeszcze nigdy sie nie najadlam tyle wstydu co wtedy a skierowania i tak nie dostalam, przepisala antybiotyk
![]()
wiec stwierdzilam ze jeszcze raz jak miala problemy i nie ebde mogla byc w PL to ide prosto do gina prywatnie niz wszyscy w przychodzi maja mnie tam ogladac
wczesniej nie moglam zapamietac angielskiej nazwy no a teraz nie uzywalam polskiej no i nie moglam sobie przypopmniec-hehehehe!!Co do @ to ja dostałam 26.01 dokładnie rok co dnia temu miałam pierwszy dzien ostatniej miesiączkiale jaja co nie?

No wlasnie u mnie to samo i teraz czekamLarvunia dostal @ pewnie dlatego ze karmie i cycem i butlą:-) ale co do tego że dostała to się cieszę heheh;-) bo stresujących sytuacji było kilka![]()

my zaraz spadamy na spacerek a potem zabiore sie za szybsze gotowanie obiadku, bo poprosilam faceta zeby szybciej wrocil z pracy bo bym sie chciala na cwiczenia wybrac, a spotkania sa tylko we wtorki![]()