Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Kochana nie martw się wszytko będzie dobrzeMowie tylko dobranoc , mam dola nie mam sily nic pisac:-(jutro egzamin ustny a ja nie potrafie sie skupic, mysle o malej caly czasrazem z nia urodzilam strach o nia i tak juz bedzie do konca zycia... bycie matka jest ciezkie...:-(
Sabinuś powodzenia na jutrzejszym szczepieniu,buziak dla Kapika:-)kurde mamcie właśnie dziś dostałam @:-) hehe
i jestem wypluta po całym dniu:-)
fotki wrzucę jutro bo już dziś nie mam siły sorki...
jutro szczepienie małego...:-( mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...
no cóż zobaczymy....

Mowie tylko dobranoc , mam dola nie mam sily nic pisac:-(jutro egzamin ustny a ja nie potrafie sie skupic, mysle o malej caly czasrazem z nia urodzilam strach o nia i tak juz bedzie do konca zycia... bycie matka jest ciezkie...:-(

Babskie popoludnie w gronie maluchow :-) hi hi hi ... obydwie maja dzieci po prawie roczku, moj bedzie najmlodszy
Pewnie duzo mdrosci mi przekaza he he he... Juz sie jutra nie moge doczekac. kurde mamcie właśnie dziś dostałam @:-) hehe
i jestem wypluta po całym dniu:-)
fotki wrzucę jutro bo już dziś nie mam siły sorki...
jutro szczepienie małego...:-( mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...
no cóż zobaczymy....
ide poczytać co u was i moze jakiś filmik zapodam bo meżuś of course pracuje....:-( ehhh
buziak
wow... to ja musze czempredzej zaczac brac te tabletki anty 
...recepta czeka... he he he...Sugar oczywiscie ze nie mam zadnych wyrzutów sumienia,bo niby czemu,byl pokarmiony piersią,butelka tez jest dobra.Ja i tak pod koniec karmialam tylko w nocy a teraz jak juz przesypia cale noce to ja zostałam odstawiona na dalszy plan:-)woman moja tez juz spi niesamowicie karmienie o 22 ostatnie i kima do 7 rano- potem znowu jedzenie i do 10
aha i butlowe dzieci sa jak najbardziej ok wiec sie nie przejmuj i nie daj wciskac wyrzutow sumienia- moj okaz wspanialego zdrowia butlowego biega wlasnie po calym domu hehe
Kathe kochanie to jest to co ja pisałam o tym przykurczu,lecz ja nie byłam jeszcze z małym,teraz jak obejrzałam fotki wstawione przez misie to absolutnie moj nie ma tego,bo lezy ladnie prosto,nozki jak podnosi to obie rowno,posladki rowniez ma rowne.Peditra stwierdzil to tylko na podstawie ze lubił bardzioej prawą strone,ale i tak pojade kontrolnie na umowiona wizyte.Kathe wiem co czujesz,ale miejmy nadzieje ze to nic groźnego,ze pielęgniarka od laktacji sie pomyliła.Sciskam Cie mocnoMowie tylko dobranoc , mam dola nie mam sily nic pisac:-(jutro egzamin ustny a ja nie potrafie sie skupic, mysle o malej caly czasrazem z nia urodzilam strach o nia i tak juz bedzie do konca zycia... bycie matka jest ciezkie...:-(

ale jaja co nie?