reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kathe nie mart sie na zapas.

a ja musze w koncu zadzwonic i umowic sie na ta rehabilitacje bo przez chorabe Adasia to nie chodzilismy i jestem ciekawa co rehabilitantka powie...

reklama
wisienka sorki ze nie pojawilam sie przed twoja szczepionka-napisz jak byl twoj maly kloty w nozki?bo moj tak teraz mamy kolejne szcze pienie 8,02 no i ja mam smer test

spoko Asix nie przejmuj sie, wiem ze bylas zajeta :tak: :-)
moj byl kloty w 2 uda po stronie zewnetrznej :-( my nastepne szczepienie mamy 20.02 na defryt/tezec/koklusz/polio i hib oraz zapalenie opon typu C
a co to smer test :confused: pierwsze slysze...........

a propo child trust fund to przyszla mi w koncu informacja i jeszcze sie zastanawiamy gdzie zalozyc, moj by chcial helfix czy jakos tak, a ja mowie ze bank pewniejszy czyli natwest :nerd: sama nie wiem..........

a nam weekend minal bardzo towarzysko
sami goscie

Milenki przyjecie udane
dostala drugi taki sam wozek dla lalek :-p
wybawial sie z Gabi-pieskiem mojej siostry bokserem i zmeczona poszla sama spac :-)

a ja dzisiaj wstalam po 13
dopadly mnie straszne bole podbrzusza :crazy::crazy:
i neiw iem co one mogly oznazac?
czekam wiec na @ :nerd:

mamy chlopcow mam pytanko.....

czy wasi synowie jak zostawiacie na macie - tzw. wietrzenie pupy to tez wam siusiaja w tym czasie lub robia kupcie, czy to tylko ja mam takiego pecha
:confused: :ninja2::cool2:

a wietrzysz bo ma odparzona?
jednak nie ma w tym sikaniu nic dziwnego- dzidzi jest chlodniej i automatycznie robi siku
prpoponuje podklad ceratowy i tetre na mate, kiedys minie

woman moja tez juz spi niesamowicie karmienie o 22 ostatnie i kima do 7 rano- potem znowu jedzenie i do 10 :tak:
aha i butlowe dzieci sa jak najbardziej ok wiec sie nie przejmuj i nie daj wciskac wyrzutow sumienia- moj okaz wspanialego zdrowia butlowego biega wlasnie po calym domu hehe

kathe mysle ze nie masz sie co martwic
polowa cycowych dzieci ma takie akcje

Witam:tak:

My byliśmy dzisiaj na pierwsze wizycie u ortopedy i niestety z lewym bioderkiem jest coś nie tak:baffled::baffled: ?Trzeba będzie założyć pieluchę ortopedyczną i juto po nią pojedziemy :-(
Czy któraś z Was też miała problem z bioderkami?

Poza tym to Amanda jest marudna :-(w nocy nie chciała spać, budziła się co godzinę i częściej :-(prężyła się a kupki jak nie było tak nie ma :no: dałam jej espumisan, herbatkę dla niemowląt ułatwiającą trawienie i nic :dry: Poprzednia noc była super to w tą musiała po marudzić:baffled:

Kuźde..tak czytam o was i waszych teściowych itp...Czy wy wszytskie mieszkacie same?? Tzn osobno we własnych mieszkaniach lub domach??:confused::dry:
Niestety ja mieszkam z teściami i szwagrem, z którym się nie dogaduję bo nie rozumie tego że chcę z małżonkiem pobyć sam na sam w pokoju :baffled: a moi rodzice mieszkają 35km od nas :no:

Pati26 obejrzałam filmiki, drastyczne ale dają do myślenia

a wietrzysz bo ma odparzona?
nie, nie ma odparzonej :no: tzn, ma lekko zaczerwieniona ale tylko w szparce miedzy posladkami, gdzie jest ujscie odbytu, :zawstydzona/y:
a jak dziecko nie ma odparzonej pupci to nie trzeba wietrzyc???

wlasnie uspilam mojego kochanego synka w foteliku samochodowym - bujalam go chyba z 30 min i zasnal :-) ostatnio czytalam ze bujanie ma dobry wplyw na rozwoj ukl. nerwowego :blink: :-)

a ja jestem w fazie czytania jezyka niemowlat :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry