Lilka
Fanka BB :)
Wisienka mi położna powiedziała, że należy wietrzyć jak z pupą jest wszystko dobrze tak zapobiegawczo :-( no i oczywiście jak się odparzy żeby się to wyleczyło![]()
dokladnie
ja wietrze by skora pooddychala sobie troszke
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wisienka mi położna powiedziała, że należy wietrzyć jak z pupą jest wszystko dobrze tak zapobiegawczo :-( no i oczywiście jak się odparzy żeby się to wyleczyło![]()
mamy chlopcow mam pytanko.....
czy wasi synowie jak zostawiacie na macie - tzw. wietrzenie pupy to tez wam siusiaja w tym czasie lub robia kupcie, czy to tylko ja mam takiego pecha![]()
![]()
aha i butlowe dzieci sa jak najbardziej ok wiec sie nie przejmuj i nie daj wciskac wyrzutow sumienia- moj okaz wspanialego zdrowia butlowego biega wlasnie po calym domu hehe
Witam
My byliśmy dzisiaj na pierwsze wizycie u ortopedy i niestety z lewym bioderkiem jest coś nie tak?Trzeba będzie założyć pieluchę ortopedyczną i juto po nią pojedziemy :-(
Czy któraś z Was też miała problem z bioderkami?
Poza tym to Amanda jest marudna :-(w nocy nie chciała spać, budziła się co godzinę i częściej :-(prężyła się a kupki jak nie było tak nie madałam jej espumisan, herbatkę dla niemowląt ułatwiającą trawienie i nic
Poprzednia noc była super to w tą musiała po marudzić
![]()
spoko Asix nie przejmuj sie, wiem ze bylas zajeta:-)
moj byl kloty w 2 uda po stronie zewnetrznej :-( my nastepne szczepienie mamy 20.02 na defryt/tezec/koklusz/polio i hib oraz zapalenie opon typu C
a co to smer testpierwsze slysze...........
a propo child trust fund to przyszla mi w koncu informacja i jeszcze sie zastanawiamy gdzie zalozyc, moj by chcial helfix czy jakos tak, a ja mowie ze bank pewniejszy czyli natwestsama nie wiem..........
mamy chlopcow mam pytanko.....
czy wasi synowie jak zostawiacie na macie - tzw. wietrzenie pupy to tez wam siusiaja w tym czasie lub robia kupcie, czy to tylko ja mam takiego pecha![]()
![]()

Jagoda miała problemy z bioderkami Blanki.

czekam wiec na @![]()

Nas dzis odwiedzila prababcia Oskarka, synus byl w szoku, bo babcia wziela go na rece i w pozycji, jaka zna tylko do karmienia (tak nosimy go w pionie twrza do twarzy, albo przez ramie...) nosila i potrzasala... Az sie rozplakal
Nasze dziecko nie zwyczajne czegos takiego... My albo je tulimy mocno, wtedy jest przytulony do policzka, albo sie go trzyma do odbicia, a tak to siedzi w folteliku, lezy na lozku, albo w lozeczku i sie z nim gada, bawi... W kazdym razie prababcia byla zachwycona...![]()

A ja jej zawsze na to odpowiadam ze to jest moja córka i ja bede decydować jak ja trzeba nosić. Na to ona, że strasznie jestem uparta, a ja ze mam to po niej i zawsze sie z tego śmiejemy

sabina kiedy beda te foteczki?? ;-):-):-):-)

moj mial to samo szczepienie,kluli go w udka,a smer test to jest to jest ten wymaz z pochwy nie pamietam jak to sie popolsku nazywalo no ale sprawdzaja czy nie ma zagrozenia rakiem macicy
i tak ogladala ze sama nie wiedziala co ma zrobic i skonczylo sie na tym ze zawolala jeszcze inna doktorke, jeszcze nigdy sie nie najadlam tyle wstydu co wtedy a skierowania i tak nie dostalam, przepisala antybiotyk

wiec nie wiem czy to od sposobu karmienia zalezy...........