reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
misia_q; obejrzałam tefotki dzieci u którch widać asymetrię i kręcz szyi i z przykrością muszę stwierdzić że moja mała tak się właśnie wygina :( A jak byliśmy na pierwszym szczepieniu pani doktor stwierdziła że napięcie mięśniowe ma prawidłowe ale najwyraźniej się pomyliła bo również po przeczytaniu tego artykułu " Pani Pinkosz " większa część zachowań jak i przyczyna odnoszą się do Amandy.
Do jakiego lekarza/ specjalisty powinnam się udać z tym problemem ?

Do neurologa albo rehabilitanta ze specjalizacją z pediatrii :happy:

mamcie hej..
ja dziś szybko
my po szczepieniu :-) dzielny synus:-)
szczepilismy 5w1 wiec tylko jedno klucie:

WAGA: 5050 (w ciagu 6 tyg. przytyl 1250:-) więc ladnie:-))
obwod glowki -- 39
obwod kl. piersiowej tez 39..

to tyle:-)

lece wstawic fotki z chrztu do galeri;-)
buziak
mam troszke pracy i dlatego tylko tak szybko dzis:-( przepraszam odezwe sie potem..

misia_q; obejrzałam tefotki dzieci u którch widać asymetrię i kręcz szyi i z przykrością muszę stwierdzić że moja mała tak się właśnie wygina :( A jak byliśmy na pierwszym szczepieniu pani doktor stwierdziła że napięcie mięśniowe ma prawidłowe ale najwyraźniej się pomyliła bo również po przeczytaniu tego artykułu " Pani Pinkosz " większa część zachowań jak i przyczyna odnoszą się do Amandy.
Do jakiego lekarza/ specjalisty powinnam się udać z tym problemem ?
my idziemy jutro do neurologa na17.40 wiec dam znac jak bylo

Wisienka ale właśnie dziwne po lekarka powiedziała że ok 700 gram powinien przytyć w miesiąc:-) i powiedziała ze Kapik pięknie tyje bo po 20 deko na tydzień:-) więc ja nie wiem:-) nie znam sie głodny nie chodzi napewno:-) hehhe
a ile Davidek przy urodzeniu ważył?
a zresztą mówiłam ze mój to chudzinka przy waszych:-) dogoni was zobaczycie:-) heheh
a dostał maść na ciemieniuszke bo mu tak delikatnie skórka łuszczy no i zobaczymy co to za maśc jakas robiona:-)
a i pytałam co z ulewaniem to powiedziała ze jak tyje normalnie to taki jego urok i ze moge mu już zacząc zagęszczać mleczko:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry