reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

ja rodzialam w szpitalu 22h :cool2:
nie bede sie wdawac w szczegoly bo musialabym pisac do jutra
fakt faktem trafilam na suke -pania ginekolog- na dyzuze ( akurat ta byla najdluzej , bo zaliczylam 3 zmiany hehe rano jak przyszlam byll jeden dr ale juz sobie poszedl, potem byla ta malpa a na sam porod jeszcze inna
ta srodkowa myslalam ze ubije wlasnymi rekami)
nie chciala mi podac oksytocyny, o zzo nie wspomne, a ja meczylam sie tak ze nawet nie chce pamietac
mialam POTWORNE skurcze i do tego mam mega niski poziom progu bolowego

w koncu jednak dostalam oksy, potem ZZO ( bsz to bylo najcudowniejsze uczucie tego dnia hehe) i potem to juz poszlo raz dwa trzy
nie czulam bolu ale skurcze tak
no moze troszeczke juz przy parciu ale w porownaniu z wczesniejszymi to byl pikus

takze nastepny raz ZZO koniecznie
mialam super pania anestezjolog na szczescie

reklama
Sugarspunister to tez mialas dlugi porod :szok:
Ja tez biore ZZo nastepnym razem:tak:

Lilka ja tylko co rano jak wchodze na bb i widze suwaczek to sobie przypominam,ze jestem w ciazy :laugh2:
Niemam zbytnio czasu na siedzenie w ksiazkach i gazetkach.
Na szczescie duzo wiemy juz o ciazach i jakos tak pewnie mniej sie stresujemy.
No i nasze brzdace nie daja za duzo myslec:baffled::dry:

Hejka dziewczynki...

Dzisiaj mam przegląd u ginki o 16:00. Odbieram wyniki badań z tymi enzymami wątrobowymi i zobaczymy co powie na tą swędzącą skórę. Poza tym z nowych objawów doszło płakanie na zawołanie, ryczę co chwilę, nie mogę oglądać smutnych filmów bo się tak mocno wzruszam jak nigdy. No beksa się ze mnie zrobiła :szok:

Kajuniu no to leż i wypoczywaj. Fajne te Twoje maluszki, duże! :-) Szkoda że fotki nie masz, ale następnym razem będzie na pewno drukarka sprawna ;-)

Misiu miło cie widziec :-)
mam prosbe

zmienisz nam termin w spisie listopadowek
bo tam mam ten stary na 20 listopada....dzieki :elvis:

Anineczka to prawda
znacznie mniej stresow
ja sie nie przejmuje tak jak w ciazy z Mili,ze cos sie stanie i wogole :tak:
pod tym wzgledem spokojnie,nie histeryzuje jak kiedys :cool2:

Hejka dziewczynki...

Dzisiaj mam przegląd u ginki o 16:00. Odbieram wyniki badań z tymi enzymami wątrobowymi i zobaczymy co powie na tą swędzącą skórę. Poza tym z nowych objawów doszło płakanie na zawołanie, ryczę co chwilę, nie mogę oglądać smutnych filmów bo się tak mocno wzruszam jak nigdy. No beksa się ze mnie zrobiła :szok:
Prosimy o relacje z wizyty :tak:

A plakanie mnie jeszcze nie dopadlo :eek:
Misiu unikaj melodramatow :-)

Witam dziewczynki! Dawno sie nie udzielalam bo mialam swoje powody!
Witam nowe mamusie i te starsze, ktore moze mnie jeszcze pamietaj!!!
Mam nadzieje, ze maluszki rosna zdrowo a serducha bija jak dzwony!
U nas ok! Fasolka ma juz okolo 9cm od dupki do glowki i jest bardzo ruchliwa! Znam tez plec ale na 60% tylko, bo z ustawienia dzidzi moze wskazywac i na chlopca i na dziewczynke w tym stadium ciazy!
Pozdrawiam was serdecznie i jak bede miala chwilke to znow do was zajrze!!

reklama
Hej Kreciku.
Mysle,ze juz nas nie bedziesz na dluzej zostawiala ;-)
No wlasnie,moze uchylisz rabka tajemnicy?
Chlopaczek czy dziewuszka :confused:;-):-)

Oh jak ja chce laseczke :eek::laugh2:

Do góry