reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
No tak bo z bliźniakami to jest pewnie troszkę inaczej:tak: Ja wcześniej myślałam ze jeszcze na październik sie załapie ale okazało sie i bylam w szoku ze zaszłam w ciażę 3 dni przed @. Całe szczęscie ze chciałam:-D, ale te naturalne metody to nie są zbyt pewne:szok::baffled:

heeeej :-D

wlasnie z pracy wrocilam. Mam dosc,albo mam zly dzien, albo naprawde juz mnie meczy codzienne ranne wstawanie do poracy :eek:
pogoda srednia...., duszno napewno, ale slonca za to mniej....

Nadal ruchow malenstwa nie czuje :-( ... i czuje ze tyje.... jak znajde kabelek od komorki to wam przesle dziewczyny fote mojego brzuchola 15 tyg a wielki ze ho ho...
Zaraz wejde na wage.... chwila....
67 !!!!! :eek::baffled::dry:...... masakra. Wiece co..., jakos przez cale liceum wazylam 45kg. Pozniej poznalam mojego i zaczelam tyc :zawstydzona/y:... tylam przez 7 lat i zatrzymalam sie na wadze 60kg. Jak zaszlam w ciaze wazylam juz 63kg, w 12 tyg wazylam 65kg a teraz .....67!!!!! :eek:
Nadal mysle o tej mojej kuzynce co jest w 6 miesiacu a wyglada jak szczypior :baffled:
No coz oswoilam sie z mysla, ze to ciaza i naturalne ze tyje, ale kurna wy tyle nie wazycie :eek:

dziewczyny mam foty w tel ale kabla chyba juz nie znajde przez te moje przeprowadzki.... wsiakl gdzies. Jest mozliwosc bym ktorejs z Was przeslala mmskiem fotki na komore a ktoras z Was wklei z wlasnego tel do galerji??

CZeść
jeśli można to chętnie do Was dołączę... to moja druga ciąża. Pierwszą mocno spędzałam na bb, teraz chętnie u Was pobywam, ale napewno znacznie rzadziej bo czas mocno ogranicza mi mój 17-miesięczny synek. Termin mam na 26 listopada :-)

przepraszam za błędy i literówki jakie będą mi się zdarzały bo razem z Kacperkiem na kolanach piszemy na klawiaturze a on bardzo mocno się chce udzielać

pozdrawiam wszystkie listopadówki

reklama
larvunia
jak ja zasiadam do kompa to mam kilka stron do czytania a nikogo online;-)
nie moge tez trafic na nikogo:-(

Fuczak
witaj!

Do góry