czesc mamuski :-)
Ja jestem na nogach od 4:00 i właśnie moje młodsze dziecko chyba pójdzie spać, usypiam go smoczkiem na chama bo już mam go cholernie dosyć...
No i dalej się drze... a niech się drze, mam to gdzieś... ma suchą pieluszkę, ciepło ubrany, smoczek mu co chwilę wypada, nie boli go brzuszek... jest nakarmiony, odbity... nikt mu kurka nie przeszkadza, więc nie wiem o co kaman...
GRRRRRRRRRRRR
ja już nie chcę mieć dzieci
Misia wspolczuje i trzymaj sie dzielnie
ja narazie sie ciesze bo mloda przestala sie tak wydzierac a spi mi po 1.5-2 h
tez chcialam karmic min. co 2,5h ale sie nie da
duzo sily
i wiary
ale dzieci mi tez juz sie odechcialo
qrcze dziewczyny zazdroszcze wagi

ja w sumie przytylam w ciazy 22kilo, do zrzucenia zostalo5kilo
od kiedy mozna juz cwiczyc??moj brzuch to flak

wlasnie musze sie jescze umowic do lekarza na ta kontrole za 6tyg. Dziewczyny a co z sexem??:-) bo chyba dopiero po 6tygodniach mozna cokolwiek zaczynac?? a pierwszy okres kiedy ma sie pojawic?glupie pytania ale naprawde nie wiem
na pocieszke ja mam juz podwojnego flaka

z Milena mi brzuch wystrzelil w 7 miesiacu ciazy i stal sie tak ogromny ze mam zajebiste rozstepy i flaczka ktory mi zwisa

a teraz brzuch znowu miekki i cos czuje ze moj zwis sie powiekszyl
ja tam juz wiem ze to sie w 100% nie cofnie
ale ja sie nie przejmuje bo powiedzialam Karolowi ze jak pojde tu do pracy to odkladam sobie na operacje plastyczna wyciecia tego zwisu

i naprawde to zrobie

nie bede cale zycie na to cos patrzyla
fujjjjjjjj
a co do cwiczen to ja juz bym zaczela na brzuch ale nie wiem czemu podbrzusze mnie boli

polozna moiwla ze jak bedzie bolec to szybko mam przyjsc do spzitala ale ja nie wiem czy to oznacza cos powaznego....

a boli jakby sie mialo zakwasy po cwiczeniach
tez tak macie??
a sexik po naturalnym porodzie po 6 tygodniach powinien sie odbyc bo sie wszystko musi zagoic
po pierwszej ciazy to my chyba 2 tygodnie odczekalismy

a teraz to jakos nie mam ochoty,i poczekam do 22 grudnia bo wtedy mi polog mija

jejku ide sprzatac bo mi slonce swieci i widze jaki mam syf na podlodze