reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

właśnie kupiłam małemu pod chinkę prezent:-)
mam nadzieje że się ucieszy skubaniec bo jak nie......:-) to bedzie lanie:-) hehe
kurde nie chce mi sie zmniejszać:-)...sorki że takie duże zdjęcia:-)

kupiłam też mamie prezent:-) więc 2 już mam:-) dziś jade po prezent dla mężusia:-)
kurde a jeszcze tyle ludzi do obdarowania a pomysłów brak...buuuuuuu:-:)-:)-(
fp.jpg

zgadzam sie z Pati wszystko jest możliwe:-) ja się w przyszłosci pisze na to;-)

Asix biedny maluszek:-( ale w końcu kupka poszła czy nie??

mój to teraz tak max. 2 dziennie robi:-) ładnie się mu to wszystko wyregulowało:-) na początku to strzelał kilka razy:-) heheh ale teraz jest już supcio:-)
zresztą niech sobie robi ile ma ochoty:-)

reklama
wiecie co nie wiem co dzisiaj się mojeu dzieje cały dzień śpi!!!!
od 10 obudził sie o 12.30 na jedzonko zjadł:-) spał dalej obudził się o 15 zjadł i śpi dalej!:-) ja mu robię zdjecia żeby go obudzić a on nic:-) masakra:-) chyba ta pogoda na niego wpływa:-)

nie Sabinko jest ok :-):-);-)
tylko balam sie ze poczta ma ci doniesc...bo bys paczke w nowym roku prawdopodobnie dostala:happy2:

a bujak fajniutki...tylko czy on nie jest tylko do 9kg:confused:

Kreciku, Sugar wszystkiego naj dla Waszych maluchów z okazji miesięcznicy:-)

Wisienka byłaś u lekarza? Co z dzidzią?

Larvuniu, podpisuję się pod tym co napisały Pati i Sabina. Dla chcącego nic trudnego:-) My od trzech lat spotykamy się kilka razy w roku z super ludźmi poznanymi na innym forum. Najliższy zlot na jaki się wybieramy to sylwester:-)

Kilka fotek z porzednich zlotów
Zeszłoroczny sylwester

Łężeczki marzec 2007

Ciekocino k. Łeby maj

Sabina zazdroszczę śniegu. U nas popaduje coś podobnego do cukru pudru, więc raczej biało nie będzie.

Lilka kuruj się. Męża w dupsko kopnij, niech do apteki po jakieś silniejsze leki idzie.

witajcie mamcie, nie zapomnialyscie jeszcze o mnie??:-(
nie bylo mnie dwa dni a tu tyle nadrabiania:-p
melduje ze nie zyje:sorry2:mala ma potworne kolki, maz dalej chory wiec zostalam sama z zajmowaniem sie mala, chyba popadne w depresje bo juz nie wyrabiam i dziwne mysli mam:-( juz nawet pomyslalam czy aby nie zaluje ze mala sie urodzila!!!!!!!!!:no: boshe co ze mnie za matka

reklama
dzieki elbra za slowa otuchy:tak: wiem doskonale ze takie mysli nachodza wiekszosc z nas kiedy jestesmy juz wyczerpane tym wszystkim. Dlatego wiem tez ze wy najlepiej mnie rozumiecie:tak:

Do góry