reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

dzien dobry:-)

ja sie wczoraj platalam cały dzień
zakupy prezenty buuu

29.12 mam wesele brata i chcialam jakas fajna sukienke kupic i mnie normalnie cos trafi nic w tym nowym saczu nie ma masakra!! nie wiem w czym pojde:-( a kupowac cos na sile...:-( ale chyba tak bede musiala no bo co innego:-(

co u was to opoczytam potem i poodpisuje bo musze sniadanko kaweczka:-) uspic Kacperka(przed kosciolem zeby mezowi nie krzyczał:-) ) na 11 kosciół, na po 12 goscie:-) akrecony dzien bedzie znowu:-)

reklama
czesc
kathhe sadze ze mozna podawac wode przegotowana. Moja babcia opowiadala ze swoim dzieciom podawala.
women z tym podawaniem w mleku witamin to w szpitalu mi tak piguly kazaly podawac :dry:
sabina "na po 12 goscie:biggrin2: akrecony dzien bedzie znowu:biggrin2: " milego dnia zycze :-)

..... a mojemu Marcelkowi W KONCU odpadl dzis rano do konca pepuszek :-) Juz zaczynalam sie martwic :sorry2: ...hhmm.... no wlasnie i przez cala noc ani jednej kupki mi nie zrobil :dry: ...niedobrze :dry:

Witajcie:-):-)

Maluszek sprawuje si ecoraz lepiej:tak: ...choc tak naprawde grzeczny jest od zawsze:-D ale mielismy problem z amciu, ciagle chcial cyca... i przez to czas miedzy karmieniami byl minimalny... a teraz... noce sa pikne ...amciu, potem 3-4 godzinki snu, przebudzenie (bez placzu, tylko kwekanie...) amciu i znowu ok.3 godzinek snu... wczoraj zasnal k.23, potem amciu o 3 w nocy, potem o 6.15, o 8.30 i teraz spi z mezulkiem w naszym lozku... (juz ich pofilmowalam:-D:-D) ...takze powolusiu sie docieramy...

W piatek bylismy na szczepieniu (5w1), Oskarus zniosl to bardzo dzielnie:tak::tak::tak: ...pani doktor zwazyla i przez tydzien przybral 400g:-):-) ...wiec pieknie, pochwalila ze bardzo ladnie sie rozwija i takie tam:-D wiec wyszlismy usmiechnieci:tak::tak:

Umowilam sie, jesli zdecydujemy sie na szczepionke na Rotawirusa (doustna) to mozemy wpasc w tym tygodniu... no i sami nie wiemy.
Dookola maluchy lapia wlasnie najczesciej grypy jelitowe i biegunki... i w sumie lekarz i leki w razie chorobska troszke wyniosa, a maluszek i my bysmy przezywali jakby zlapal ta infekcje - a tak mozna zaszczepic... hmmm, no nic mamy jescze kilka dni, pomyslimy:tak::tak::tak:

Lilka... Kochana, tak czytam co u Was... i jestem w szoku:szok::szok::szok: jak to ludzie sie zmieniaja... pamietam jak wczesniej pisalas o mezu, to wydawalo sie ze jest ok... a teraz po prostu w glowie mi sie nie miesci... Odbilo mu cos, bo inaczej to chyba nie mozna tego nazwac... Dobrze, ze masz do tego dystans, no i dziewczynki najwazniejsze, dobrze ze maja taka mamusie:-):-):-) Trzymaj sie, buziaki:tak::tak::tak:

Women, bidulka z Ciebie, kurcze tyle czasu masz jazde z ta rana... no ale wierze, ze u poloznej wszystko szczesliwie sie zakonczy, trzymam kciukasy:-):-)

Sabinko, Jolie - ogladalam Wasze fotki - super:tak::tak::tak:

Sabina, udanych poszukiwan sukienki;-);-)
...i dzieki za inspiracje, co do prezentu dla naszego Karuska, lezaczek juz zamowiony:-D:-D

Kathe... wszystko bedzie dobrze, to pewnie chwilowy brak cierpliwosci i zmeczenie, bo nie uwierze, ze moglabys tak naprawde pomyslec... Pewnie Marysia to Wasze oczko w glowie:-D:-D
Nasz synek jest dla nas najwiekszym skarbkiem i nie wyobrazam sobie jak to moglo go kiedys nie byc... A kocham go nad zycie:tak::tak::tak:

Larvuniu, ja tez kiedys bralam bioparox, a co do kolek to usmialam sie jak czytalam, ze nie wiesz czy suszarka pomogla na koleczke, bo maly zasnal...:-D:-D ...he,he... jak zasnla to chyba pomogla:-):-):-):-) z ta suszarka , jak wczesniej pisalam, moj mezus wycztal w necie... i u nas dziala... Oskarus uspokaja sie... a wczoraj lezal w lozeczku i pokwekiwal sobie - wygladalo, ze za moment bedzie plakusial... a ja wlaczylam odkurzacz... i wyobraz sobie, ze zasnal - w minutke...:-D:-D i tak poodkurzalismy cale mieszkanko, a on spal:-D:-D:-D
No i nawet nasza pani doktor mowila, ze suszarka to dobry sposob:-D:-D:-D (tak z mezem zastanawialismy sie czemu, i wymyslilismy, ze moze w brzuchu byl taki szum... i maluszek sie uspokaja, bo przypomina sie jak to bylo u mamy... )

Pisalyscie cos o mierzeniu temperatury,my kupilismy taki termometr, jest super:-)
http://www.allegro.pl/item278810066_termometr_microlife_pomiar_na_czole_1sekunda_hit_.html

Uciekam, bo maluszek wola...

Ps. mamy juz ubrana choinke:-D:-D:-D

kochane chcialam sie znowu pochwalic !!! :-D:-D:-D
moj synek dzis po raz pierwszy usmiechnol sie do mnie kontrolowanie i wiecie co...zdazylam mu pstryknac fotke :tak::-D (na blogu marcelka jak cos fota)
ale dzis mamy super dzionek!!!

(i juz kupka byla po calonocnym jej nie robieniu w koncu nasral mi mega kupe az se jajeczka cale obsmarowal he he he)

lilka a gdzie twoj luby??

Kathe tam gdzie zawsze..na tapczanie :dry:

lilka... a ja jestem dzis wieczorem nie sama, ale jednak sama...nie wiem co lepsze...

dobrze że Wy jesteście...

dobranoc...

.

no moj tez zawsze jest w domu....ale wieczory spedzam samotnie :dry:

Lilka... Kochana, tak czytam co u Was... i jestem w szoku:szok::szok::szok: jak to ludzie sie zmieniaja... pamietam jak wczesniej pisalas o mezu, to wydawalo sie ze jest ok... a teraz po prostu w glowie mi sie nie miesci... Odbilo mu cos, bo inaczej to chyba nie mozna tego nazwac... Dobrze, ze masz do tego dystans, no i dziewczynki najwazniejsze, dobrze ze maja taka mamusie:-):-):-) Trzymaj sie, buziaki:tak::tak::tak:

heh Anulka...my to za idealna pare uchodzilismy
bo tak bylo
a teraz sie posralo

ale przypomina mi sie od razu czas po urodzeniu Mili...przez rok nie mielismy za bardzo ze soba kontaktu bo kazde z nas na malą bylo skierowane
no ale teraz na Hanie to ino ja jestem skierowana...wiec gdzie moj sie pogubil to ja nie wiem :dry:
moze kasa i mozliwosci do łba odbily:confused:

licze ze albo sie gostek pochamuje albo ja ........

dzis to jestem az dumna z siebie
5 pralek wyprasowanych,2 kolejne zrobione,podlogi umyte w calym domku,kuchnia lsni, :-):-):-):-)
jutro mam luzik :-);-)

a ze swiatecznych przygotowan to mam rozne pierdoly na oknach ponaklejane i rozwieszone + sluchanie koled

das alles

reklama
Do góry