reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2007

1001195nn9.jpg

nie mogłam sie pohamować
OTO MóJ PRZYSTOJNIAK

reklama
jestem jeszcze

Kathe...nie stresuj sie,nie warto :dry:
sama prawie rozwod wzialam tydzien temu :dry:
chyba jakis okres co nie ktorzy faceci mają :dry:

Women....ale Dorianek odstrzelony :-):-):-) fiu fiu
piekny model z niego :-)

Kathe, takie "oczyszczenie" moze czasem dobrze zrobic, nie martw sie - bedzie tylko lepiej:-):-):-):-)

Lilka... ja dzis mierzylam jakies bluki, bluzy... coby rozpinane z przodu byly, zebym mojego lakomczuszka mogla wygodnie pokarmic, bo mam 2 takie bluzy i to na tyle... i udalo mi sie kupic czarna bluze z kapturkiem z weluru - byla wystarczajaco duza:-D na moje cyce..., ktore teraz robia za mleczarnie:-):-):-)

Women, super fotka i extra synus:tak::tak::tak:,
my jak patrzymy na naszego szkraba to tez nie mozemy sie napatrzec:-D:-D:-D ...hmmm, jestesmy nim zachwyceni - takie male cudo... :-):-):-)

dzień doberek:-)

Anulka szczpiliśy we wtorek wiec to faktycznie było do 48 godzin;-) ale w sam wtorek spał jak zabity cały dzień;-)
Women cudny Dorianek:-)
Kathe ja mam męusia od wtorku na wolnym i też już z nim nie wytrzymuje heheh:-) ale to fakt że ja o wszystko sie czepiam:-) a co tam wolno mi:-)
Lilka ja mam tak samo chciałam jakąs sukienkę kupić na to wesele 29.grudnia i co i wszystko co mierzyłam za małe w cyckach:-( masakra ,,, no i w końcu musiałam kupić taką z rozciagającego się materiału:-):-)

no i gdzie mamcie na kaweczce??????
Synuś odsypia :-) mężuś śpi a ja się nudzę:-)

>>>>>>...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<
witam nowa mamuske anetkam :-)
gratulacje corci i pisz z nami czesciej :-)
co do roznicy wieku to z doswiadczenia powiem ze masakra :sorry2::sorry2:
mam starsza o 13 lat siostre iprzez to zawsze czulam sie jedynaczka :sorry2: a mi z tym bylo bardzo zle...
dlatego mialo to na mnie duzy wplyw i mam corki w odstepie dwoch lat :-)
Witam znów
no włąśnie - teraz mam dwoje jedynaków,
tak mi sie ułożyło i już tego nie zmienimy;-)
ale koleżankom zaczynającym "przygodę z macierzyństwem" zawsze powtarzam, że lepiej od razu z niedużym odstępem postarać się o Dzidziulki... potem się nie chce , potem się odzwyczai, potem się ... robi karierę albo szuka pracy albo...inne rzeczy na głowie
nasza Niespodzianka ma już prawie miesiąc a ja jakoś się nie pozbierałąm do kupy - ciągle nie mogę uwierzyć że w domu maleńkie dziecko jest i będzie ROSŁO - czuję się jakby to tylko na chwilę mi ktoś pożyczył Dzidzię...:confused:

Anetkam moja ciocia teraz jest w ciazy tez na 5 kwietnia termin:-) ciocia 40 wiosenek ma a dzieciaki 12 i 10:-) takze tez róznica ładna:-) tez nie moga w to uwierzyc hehe dadza sobie rade tak jak i Ty ciagle jej powtarzam ze te starsze niedługo uciekna z domu to przynajmniej malucvh zostanie:-) u Ciebie tak samo:-)

Pati26 grasz na oblicza
tutaj grasz milutką i ulożoną matke doskonałej rodzinki :confused:
a na innych wątkach puszczasz wodze i nie potrafisz zachować się jak na sytuacje przystało

popracuj nad sobą, bo sama wciskasz się w kłopoty :sorry2:
długi się oddaje :tak:
Twoje zachowanie w tej sytuacji jest karygodne
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...ki-miejsce-na-psychoterapie-9506/index55.html

zaśmiecasz wątek kobieto
nie widzisz że mam gdzieś co do mnie piszesz
a poza tym jestem ułożona i milutka dla tych którzy na to zasługują
wykręciłaś intrygę ( nie pierwszą zresztą)
i szukasz wsparcia
ale na szczęście mało kogo interesują twoje heretyczne wywody:baffled::baffled::baffled:

reklama
dziendoberek!!!!!!!!!!
pisalam wczoraj ze dwa razy,ale mnie wyrzucalo,takze z tej zlosci dalam sobie na spokoj i tylko poczytalam co u was

u mni po staremu-maly jest w centrum uwagi all the time tym razem spal troche dluzej tak wiec jeste, mniej wykrecona niz ostatnio ale i tak o wyspaniu sie nie ma mowy
i standardowo klikam na klawiaturze ja jednoreki bandyta,bo mam malego przy cycu
z mlekiem modyfikowanym chyba mialam 2 dni kryzysubo wczoraj juz mu nie podalam i bylo ok-to jednak duzo zalezy od tego jak jem-wy tez tyle futrujecie,zeby wam sie maly najadal???

ja wlasnie wcinam sniadanko i pije wode z cytrynka i z miodem..
sabinka,larvunia - gdzie jestescie?????
jak tam kawucha??
wisienka jestes juz??

jezeli chodzi o prezenty to ja nadal nic nie mam-masakra!!
w sobote po jakis ciuch musze jechac na chrzciny zebym miala co na siebie wlozyc,a jak nic nie dostane to beda JAJCA!!

Do góry