reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Mirka to twoj chloptas malym podrozniekiem bedzie :tak::-)
...a co do chrzatania i dziwnych odglosow to u mojego jest to samo, czasem nawet chrapie jak dorosla osoba czy gada po swojemu hahah :-) to jest normalne, tak samo jak czasem ciezko a czasem lekko oddycha, tak to juz podobno jest z tym oddychaniem u maluszkow, i wszystko jest w porzadku, wiem bo sie pytalam poloznej bo tez mnie to martwilo :blink:

Wisienka również byłam dzisiaj u lekarza i tak samo jak Twój synek Amanda przybrała 500g w ciągu dwóch tygodni . Tak więc gratuluję ładnego przybierania na wadze aby tak dalej :)

Byliśmy na pierwszym szczepieniu i bidulka strasznie płakała a jak wróciliśmy do domu, nakarmiłam ją i poszła spać i o dziwo spała ponad 3,5 godziny co w ciągu dnia jej się nie zdarza i w nocy da nam pewnie popalić :(

Women23 wielkie dzięki za dokładne informacje na temat skazy białkowe : )
Krostki owszem okazały się uczuleniem ale pani doktor na szczęście wykluczyła skazę białkową. Mam stosować dietę eliminacyjną żeby wykluczyć i odkryć głównego sprawcę uczulenia.i przemywać krostki naparem z kory dębu i smarować je sudokremem. Po trzech dniach ma nie być już po nich śladu......zobaczymy

Mirka to twoj chloptas malym podrozniekiem bedzie :tak::-)
...a co do chrzatania i dziwnych odglosow to u mojego jest to samo, czasem nawet chrapie jak dorosla osoba czy gada po swojemu hahah :-) to jest normalne, tak samo jak czasem ciezko a czasem lekko oddycha, tak to juz podobno jest z tym oddychaniem u maluszkow, i wszystko jest w porzadku, wiem bo sie pytalam poloznej bo tez mnie to martwilo :blink:
dzieki za odpowiedz .... mam nadzieje ze to przejdzie bo mam lekki sen i tak odglosy mi budza choc maly spi

czesc:-)

my dopiero co wrocilismy do domu

dzis krazylismy duzo

najpierw bylismy na obowiazkowej kontroli z Hanią u siostry i lekarza
no i wszystko z malutką ok:-)
wazy juz 4870g/57cm :szok::-D
nie sadzilam ze dzieci tak szybko rosną :-Djej wymiary przy urodzeniu to 3280g/48cm

potem pojechalismy do ratusza zapisac Milene do przedszkola:-)
takze od 20 sierpnia Milenka bedzie juz przedszkolakiem :-)

a u nas sypie znowu snieg i pojechalismy kupic sanki Mili:-)
i bardzo jej sie jazda na sankach podoba
takze jutro ja przyczepie do wozka i heja:happy2:

a teraz mykam na seans filmowy ;-)
mamy Ewana Wszechmogacego :-p

papaa

a nocka byla ok
jak ja polozylam to chwile poplakala i zasnela i spala do rana,mleko i spala do 10 :happy2:

czesc kochane

poradzcie jak to jest z chrzcinami...:shocked2: bo ja nie bardzo wiem... jak to pozniej z impreza... jakis uroczysty obiad, czy ogolnie zastawiony stoł, czy kawa i ciasto...?

No i ile sie czeka na chrzest w kosciele? Ile tak srednio daje sie ksiedzu?
Jakie dokumenty trzeba przedstawic?

Dzieki...

reklama
Do góry