reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Pusia napisz na pw jakie masz ceny tych blyskotek :-):-)
zrobie ci reklame na lipcowym bo tam mam laski maniaczki od tych kolczykow :-D:-D

Sugar masz fajny zawod co dla mnie = ciekawe zycie
ja jestem az kucharzem :baffled: chce jednak zdobyc inny zawod ale jak narazie nie dane mi isc na studia :crazy:
choc w tym roku zamierzam cos w tym kierunku robic chocby sie walilo i palilo!!!

Karol wrocil po 22 z pracy i tak sobie siedzielismy i o zyciu rozmawialismy :rofl2:
teraz mykam spac

dobranoc!!

Misia udanej imprezki!! :-):-):-):-)

P.S.Kajuni ''maz'' chyba znalazl sobie nowa lady....:eek::angry::angry:

...skad takie wiesci??:sorry:

pod jednym jej zdjeciem ze slubu na naszej klasie zamiescila taki podpis

''30.07.2005r najpiękniejszy i najszczęśliwszy dzień mojego życia ... było...minęło...dlaczego??? Teraz JUZ jest INNA, LEPSZA (?) Ten dzień okazał się pomyłką!!! ''

:-:)-(

o matko
biedna dziewczyna
szkoda ze juz do nas nie zajrzy :-(

takiemu tylko kotwica w plecy

lilka czekamy na wiesci, jakieby nie byly beda pozytywne :tak:
kurde ale Ci zazdroszcze tego kucharzenia
ja generalnie jestem beznadziejna w tej materi , no moze nie beznadziejna ale leniwa :sorry:

misia wesolej zabawy :-D

reklama
dzień dobry..:-)

WIKTORKU MISIOWY:

Idzie misio...Idzie słonik...
Idzie lalka...No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...

SAMYCH SŁODYCZY i DUŻO PREZENTÓW W DNIU TWOICH 2 URODZIN
Życzy
Sabina i Kapik:)

mis.jpg