reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Lilka kurde no to jaja nie znajde:-) za dużo stron:-) hehehe
Ladinka ja to zawsze jak za łądnego kwiatka widziałam to podejrzany jak dla mnie był:-) surfinie wiszą;-) i są piękne:-)

reklama
Ladinko dla Ciebie:-) taki balkonik sobie zrób;-) ja aurat mam takie z drobniejszymi kawiatami zobaczymy co z tego wyjdzie jak będę brzydkie to za rok kupię większe:-) kurde ale mi się podobaja takie piękne kwiaty...ehhh

surf.jpg

Ladina to kto wie czym oni w tej Ikei te kwiatki faszeruja :baffled:
ja w Ikei kwiatka nie kupilam ale moja siostra tak,ciekawe czy go ma do dzisiaj ??

ja tez bylam anty talencie jesli chodzi o rosliny
szkole mam super za soba bo moja mama to maniaczka jesli chodzi o rosliny i ogrodnik z niej pierwsza klasa :tak:
ale kiedys ususzylam...kaktusa :laugh2::laugh2::laugh2::szok:

dopiero tutaj w Norwegi wzielam sie za siebie,choc i tak czasami zpaominam o podlewaniu tych moich roslinek :-p

Lilka no to się usmiałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak można kaktusa zasuszyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
no ja tez marzę o swoim domku...ehhh narazie muszę się zadowolić mieszkaniem ale moze kiedyś kto to wie:D:D plany są ale co z tego wyjdzie:) ja też uwielnbiam przy kwiatkach robisz...i to tez przez mamę... a najlepsze że jak pamiętam jak z nią mieszkalam to nigdy jej nie pomagałam przy kwiatkach bo tego nie cierpiałam:-) dopiero jak się wyprowadziłam to sie wzięłam za to:-)

No to mnie dziewczyny zmobilizowalyscie:tak:
Wynalazlam jeszcze petunie i bakopa - tez sa sliczne:tak
Sabinko piekne te sufrinie!!! tylko niech moj stary przyjedzie to pedzimy po kwiatki:tak:

Sabinko
bakopa ma mnostwo drobnych kwiatkow- sliczna, musze nazwe po lacinie znalezc;-)

Spadam do moich kwiatkow i nie tylko;-)

kurka ja tez sie pwoinnam ruszyc
nic mi sie dzis nie chce :baffled:
pogoda pochmurna,ze az ciemno jest na zewnatrz

obiad dzis chce zrobic na dzis i jutro by miec spokoj-kopytka
ale nie chce mi sieeeeeeee

chyba czas dupke ruszyc,dopoki dzieci spia

reklama
Ladinka znalazłam tez sa śliczne...ale ja takie z malutkimi kwiatuszkami to lubie jako dodatki np. do wiszących doniczek:-)
Lilka Ty masz odpoczywac a nie ruszać dupke...ruszac dupke to ewentualnie na spacerek:-)
a u mnie się coś rozpogadza ciekawe na jak długo...

Do góry