reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Laseczki KAPIK jeszcze nie ma zabka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
źle ,mnie zrozumiałyście:-)
IDĄ mu DWIE jedynki na raz:-)
wczoraj były tylko kropeczki a dziś już 2 kreseczki więc czekam:-) hihihi

dorian ma takie nabrzmiałe te dziąsełka ale to juz jakis czas,innych obajwów nie ma wiec jeszcze poczekamy z tymi ząbakmi
a Karina dobrze mówisz,będą małe gryzonie z naszych dzieci hehe
co tu dzis tak pusto
ja mam dzien lenistwa,siedze przed kompem i oczywiscie serfuje po allegro

womenn super sprawa taki pamietnik na 5 lat. Moj Bąbelek tez dostal podobny na chrzcinach od chrzestnego :tak:
moze jeszcze cos fajnego wypatrzylas kochana?

Wisienka
i dobrze zrobiłaś poco czekać jak i tak nie wiadomo czy na pewno przyjdą.... tak to jest z niezapowiedzianymi gośćmi:crazy:

aluska nawe nie wiesz jak sie ciesze ze na nich nie czekalismy, bo powiedzieli ze jeszcze zanim wyjada z domu zadzwonia i nie zadzwonili :angry: wiec bym tylko dzien zmarnowala na dzekaniu na nich, a wczoraj byla sliczna pogoda

ile jeszcze zostalo dzieciaczków bez ząbka?
chyba dorianek nie jest jedyny??????

moj synus jest bez :-):-)

Co do zabkow wczoraj spotkalam znajoma ona urodzila drugiego listopada i jej synek ma juz cztery zabki:szok:

karina ja mam znajoma tutaj, jej corcia sie urodzila 30.09 i tez ma juz 4, a jedynki na dole to juz ma takie duze :szok::szok:

FAJNIE
tez bym juz chciała zeby Dorianek miał ząbki-chociaż jeden słodko dzieci wyglądają

women jeszcze sie doczekasz a im pozniej mu wyjda tym lepiej bo beda zdrowsze i mocniejsze, wiec mysle ze warto czekac
:-):-)
chociaz czasami tez sie nie moge doczekac
Album sliczny, tez mi sie marzy takie cos, napisalam siostrze na gg :-p ciekawe czy mi kupi

reklama
Do góry