sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry:-)
kawusia :-)
kawusia :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jesteśmy z Tobą.Mój Kubulek też stale" nie w sosie".Czekamy na pierwszego ząbala i ciągle nic.no babelek zasnol w koncu... ufff...
cos mi duuuzo marudzi ostatnio
moze zeby mu ida? jeszcze ani jednego nie ma....

i my razem z nią już nie wiem o co chodzi straszny śpioch z niej się zrobił
A i waży 9175 i ma 72,5cm ta nasza koloska.Z osiagnięć to mówi daj cały czas jak coś chce mamy z niej ubaw jak nic
Zębów brak, raczkowanie średnie na nogach sama stoi ale podtrzymywana za ręce kroków nie robi ale skubana kumata jest bardzo.Dzisiaj tak trochę egoistycznie bo ciagle w biegu jesteśmy
...no to kreslimy razem to chorobsko z listy
;-) no i gratuluje nocek... u nas Oskar zasypia u siebie, a po przebudzeniu idzie do nas... spi nam sie razem slodko... ale nie tak to mialo byc

no ale jak wszystkim sie podoba to niech tak bedzie, w koncu kto powiedzila ze dziecko ma spac osobno
a spi jak juz taki chlopczyk, nie jak dzidzia... przeciaga se, przytula, kochammmmmm to

(gorna jedynka i dwojka, po lewej)