reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry:-)
Ja tez tylko witam się i spadam bo męzuś jutro wraca i mam mnóstwo roboty a maruda niestety nie daje za dużo porobić
Wisienko zdrowiej kochana:tak:
Anineczko witaj:tak:

reklama
Wisienko, zdrowka, A SYTUACJA W APTECE NIE PRZEJMUJ SIE;-);-) kazdy ma czasem takie sytuacje:-D

Beatko, juz maz wraca? ale zlecialo:tak::tak:

Anineczko, witaj i pisz:tak::tak::tak: rodzice pomagaja cos czy sama musisz dawac rade z dzieciakami??

Kurde chyba nie bedzie mi dane ponadrabiac,tyle tego jest :baffled:
Aniulko rodzice...hmmm.Myslałam,że bedzie lżej.Pomagają ale nie za wiele.W sumie to ojciec non stop siedzi a to na dachu a to w kotlowni.Ma jeszcze troche roboty przy wykonczeniu domku,mama ma jeszcze 6 letnie dziecko.Ale starają się.
Najgorsze są noce.M nie ma i nie ma kto mi pomoc.A mlody w nocy nie śpi.Jęczy,marudzi.
Wyrżneła się druga jedynka no i mlody kaszle,ale nie sądze,że to to jest powodem.Jest strasznym mamisynkiem i jak tylko się przebudzi i zauważy,że mnie nie ma to jęczy za mną.
Wiecznie chciałby na rękach i ze mną.Jest upierdliwy :baffled:
Zupełne przeciwieństwo Antka :sorry2:

Czy któreś z listopadowych smyków już jest mobilne i pomyka na dwóch nóżkach?

Mateusz chodzenie ma gdzieś :dry: Idzie za jedną rączke ale jak pokraka:tak:
Dalej woli parter na czterech:-D

Dzień dobry

Anuka, dzięki za gratulki:-)

Anineczka, chyba Cię myślami dzisiaj ściągnęłam:-):-) Super, że już jesteś:-) Wszystko sie ułoży jakoś:-) Dasz radę:-) Z listopadowych maluchów to chyba tylko Amanda bryka na dwóch nóżkach. Inga absolutnie niegramotna jest w tym temacie:baffled: Do tego maruda i beksa i tak jak Matt cały czas na rękach:baffled: Ale dzisiaj przynajmniej mi pięknie spała... pierwszy raz od iluś tam dni:-) Poszła w kimę po19, obudziła się na mleko o 6 i obudziłam ja o 8, bo psy mi piszczały na dwór (wczoraj wieczorem zapomniałam z nimi wyjść:zawstydzona/y:) Teraz ma drzemkę od 11:-):-) Nie wiem czy ją budzić, bo mam na obiad do mamy jechać.

Laski widziałam w TV reklamę tych huggisów. Teraz są w promocji w Polo markecie

witam kobitki!!!!
kilkam z kafejki wiec tylko sie witam!!
pamietam o was tylko mi kompa ukradli no i nawet jak mam wolne to lipa z neta a i tak za niego place kupe kasy - nerw mnie normalnie bierze!!
oprocz tego mialam wczoraj starcie z tesciem i tesciowa a z moim M nie rozmawiamy od 3 dni ja mam to w dup** no i ogolnie niezaciekawa sytuacja w domu tesc mi z tesciowa powiedzieli kilka slow a ja glupia sie nic nie odezwalam-tylko ja tak czasami mam ze sie zamkne w sobie i tyle!!
dobra dziewuszki nie smuce wam juz, kompa bede miala w przyszlym tygodniu prawdopodobnie to poczytam co u was, pozdrawiam was cieplutko i caluje wasze dzieciaczki-myslami jestem caly czas z wami!!!
papapapapapa!!!

P.S KASIU DZIEKUJE ZA WIADOMOSC NA NK I PAMIEC :))))
KISS,KISS!!!

Tyle się napisałam i wsiąkło :angry:
Pisałam Bira,że i tak masz dobrze bo Matt w całym swoim życiu przespał całe noce może z 7-8.A tak to wiecznie coś :baffled:
No ale przed chwilą zauważylam,że oprócz drugiej jedynki idzie też lewa dwójka.
W sumie już się wyrżneła.
O tyle dobrze,że zaczął dobrze jeśc.Apetyt ma niezły,nawet w czasie choróbska nie narzekał na jedzonko.
Gratki za odsmoczkowanie.Ja mam niemały problem bo mój nie odda smoka.I to nie weźmie do buzi innego niż z Tommy Tippe,mąż mi właśnie wysyła zapas bo mamy tylko jeden i on wiecznie gdzieś sie gubi.Ostatnio nie spal w nocy bo zawieruszył gdzies smoka i nie mogłam go znaleźc.Usnął dopiero po 2 godzinach a smoczek znalazł się rano pod dupą Antka :dry:
Bo u mamy spimy w jednym pokoju z Antkiem i Mattem co mnie do szału doprowadza,ale co zrobic.

Kończe bo się maruder obudził.

P.S a nie zastanawiałyście się nad powstaniem osobnego wątku na życzenia urodzinkowe dla naszych małolat?
Gdzie składacie takie życzenia?

Przepraszam,że ja tak tylko o sobie :zawstydzona/y:

hej

poradzcie cos, te ktore jeszcze nie spia..........Davidek mi juz 4 razy wymiotowal w ciagu godziny, nie wiem co mam robic :baffled::baffled:
i nie wiem od czego, podejrzewam jablko skrobane - moja mama mu dala:sorry2:

Asix, kompa Ci ukradli... dziadostwo...

Wisienka, ja bym do ambulatorium pojechała. Wymioty mogą szybko dziecko odwodnić.

Anineczka, Matt widzę, ze szaleje z ząbkami :-) Graulacje. A o spaniu nic nie mów... Fakt, Ina przesypiała kiedyś całe nocki... ale jej przeszło. Wczoraj było już ok Oby tak zostało. Najgorsze jest to, że znowu śpi u mnie w pokoju.

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienko, ja nie wiem co poradzic... nie podejrzewam by jabluszko tak zadzialalo... moze Bira ma racje podjedz do lekarza?

Bira, Anineczko... u nas spanie tez fatalne, smieje sie, ze jak Oskar mial 4-5 m-cy to sam spal cala noc w drugim pokoju... a teraz z nami w lozku je cyca co chwile i jeszcze steka... buuu,
chyba nasze maluchy po prstu juz wiedza o co lotto i sobie negocjuja jak najlepsze warunki:sorry2::-D

Asix... jak Ci ukradli kompa, gdzie??? No i wspolczuje atmosfery w domciu, oby jak najszybciej bylo lepiej:sorry2:

U nas Oskar juz spi...;-)

Do góry