reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

bede wieczorkiem kochane jak cos... pedze do wanny wlasnie a poznien moze na gorzow pojade do rodzicow bo nuuudy starszne..
papappa

reklama
dzien dobry:tak:

u nas wreszcie snieg:tak::tak: pieknie pada... jak w bajce...:tak::tak:

mialam dzis wir... mezus pojechal do firmy, a ja w konspiracji sciagnelam mame by zajela sie chwile Oskarkiem, a ja z tata pojechalismy po torta, prezent dla mojego meza... a jutro rano wysle go do firmy, i k. 11-12 tej zadzwonie by pilnie przyjechal, na ok. 11ta maja dojechac jego rodzice i moi tez maja byc... wiec goscie + tort + prezent + szampan... jak otworzy drzwi od mieszkanka.. to sie zdziwi:-D:-D ale dzis sie nadzwonilam, nagadalam, ale wszystko wypalilo i mam nadzieje ze sie uda niespodzianka:-D:-D:-D:-D

Elbra, co dobego ugotowalas...?

Larvuniu, jak tam - pojechalas do rodzicow?

Sabinko, he he smialam sie z tej Twojej tesciowej, no ale najwazniejsze ze sobie poszla:-D:-D:-D

Lilus, jak tam Karol - wyzdrowial;-)
Ty to musisz miec sile...

buziaki

hejka kochane...
jestem padnieta...od 8-18.45 byłam w pracy! musiałam pomóc przy inwentaryzacji ehhh mam dosć.. a jeszcze w poniedziałek jedna mnie czeka w krynicy...masakra...już mam dosć poscieli ręczników i innych pierdół:-)

Wisienko kochana witaj :-) powodzenia na egzaminkach i ucałuj Davidka:-)
Elbra tak myślałam:-) ja to zawsze jako czarownica występuje w filmach:D hehehe

a apropo snów ostatnio miałąm masakryczny...aż meżuś na mnie krzywo patrzył jak mu opowiedziałam hehehe śniło mi sie że się seksiłam z facetem (anglikiem ) a meżuś leżał obok hehe! a najagorsze ze ten sen normalnie był tak realistyczny ze każdy szczegół każdą pozycje pamietam!!! czy to normalne:-):-) heheh MASAKRA!

Beatko jestem ja:-) :-)
Anulka super niespodziankę meżusiowi przygotowałaś! extra
Larvunia wpadaj do mnei ponudzimy sie razem:-) meżus idzie na piwko i ja bedę samotnie siedzieć:-) wpijemy conieco;-)
Bira gdzie jesteś!
Liluś jak zdróeczko Karolka mam nadzieje że nie pozarażał dzieciaczków! i dostał w łebek młotkiem i CI jż pomaga:-)

a dzis kapik nauczył się nowe słowo mówić KWIATKI! i mówi dokąłdnie tak jak się powinno jestem w szoku! :-) i chodzi i cały czas to nawija:-) się dziecku spodobało:-)
jade jutro do mamy bo Dawid ma projekt i znó mu bedziemy przeszkadzać...:-( ehh mąż programista wrrrrrrr...

wpadne za chwilke idę coś zjeść tylko napiszcie coś co!:-)

jestem zyje i tone w rzeczach do prasowania .........nie ma juz sily ,
wogole to dobiero przestalam mnie glowa bolec po 3 dniach :(
caluje was mocno w nowym roku ........i do lepszych czasow

p.s czy wasze maluchy tez tak sie teraz zloszcza jak im sie co nie podoba , nie bardzo wiem co mam z ty,zrobic

No i ja jestem:-)
Mirka no witaj po rzerwie napisz cosik jak było jak Nicki?
Sabinko co za sny:szok:i ten anglik mam nadzieję ze nie myslałaś o Dannym Wisienki:no::-DJa tez czasami mam pogibane sny ale bardziej ze uciekam, wspinam sie taki Indiana johnes w spódnicy:sorry2:kurde ale pogibana jestem:rofl2:
Anulka a z tortu nie pklanujesz wyskakiwać toby się męzuś ucieszył:tak:Fajny pomysł moze tez kiedyś mnie natchnie tylko nie iwem czy dam rade tesciowa zaprosić no chyba że dostanę od niej Sabinkowe serduszko:-D
Elbra a chciałam zapytać planujesz powrót na wiosne do pracy?

i nikogo nie ma:crazy:a mnie sie oczy kleja i idę zaraz spać:tak:

Jutro jade do H&M kupić Olce po przecenie plaszczyko-kurteczkę bo ta jej niby taka ekstra z USA Barbie ale ma tak zwężone rekawy że nawet przerobić sie nie da a jest cieplutka.No zobaczymy spadam bo zaraz obliżę klawiaturę tak mi głowa opada:-)

reklama
Mirka ja też jak Elbra zagaduje Kapika ... a też potrafi się czasem złoscić:-) heh
Elbra ja to chyba wolałabym ich nie wprowadzać:D hehe bo jak sobie pomyśle o tym że mój biedny mężuś tak leżał i patrzył:D:D hehhe a co do mowy to mnie zaskakuje..a o tych kwiatkach to dziś opiekunka mi powiedziała że stał przy kwiatkach i mówił do nich!:-) i potem go pytam powiedz kwiatki a ten normalnie ...szok..tylko k mniej wyraźne ale rezta normalnie :-)
zobaczymy jak bedzie dalej ...

Beatko zastrzele!:D może Ci pożyczyć serduszko..a nawet lepiej ofiaruję Ci je w prezencie:-)
a co do Danniego to inaczej ten w śniewyglądał:-) hehe

Do góry