reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

bry wieczorowa pora....
ale wieje u nas masakra, mieszkam na ostatnim pietrze i slysze jak wiart rajcuje na strychu....bbbrrrrr..... no i cieplej wcale nie jest :dry:

anulka ale sie rozpisalas ... no ale to super :-) , wiesz moj nie ma problemu z noskiem wiec nie pomoge , teraz tylko katarek jakis zalapal i lekko kaszle, ale jakby mu przechodzilo..., no mam nadzieje.
beata kobieto pracujaca zostaw w koncu te mieszkanie i siadz przy kawusi ;-)
elbra jak tam pozlocie??

reklama
i ja sie tylko przywitam i znikam do kuchni,bo goscie do nas dzisiaj przyjezdzaja i jestem w trakcie robienia jablecznika:happy: no i obiadku

wlece wieczorkiem
buzka

Bry :-)

lenia mam:-)
byliśmy u teściowej na obiedzie a teraz nie mam na nic siły :-)
wpadne wieczorkiem popisze..bo idziemy potem z młodym do bajkolandu (sala zabaw) bo nei ma co robić ..narazie jeszcze kolega śpi:-)

Dzieńdoberek:-)

Kupiliśmy kurtkę bardzo ładna za pupkę i na sankach już w niej Ola była dzisiaj wkleje fotki dzisiaj:tak:.
Larvuniu ja już nie pamiętam jak się siedzi tylko z kawą kurka cały czas coś robię:crazy:
Anulka super ze imprezka udana co do centrów handlowych to mamy ich w Gdańsku co prawda bardzo dużo
A z noskiem to normalne przy wyższych temperaturach wydaje mi sie ze sól do nosa tylko i będzie git:tak:
Sabinko obiadek z teściową fiu fiu:-D;-)

Lecę kolacje robić

hej kochane
dzis w biegu... popisze jutro po 20.00 wiecej trche dzis zabiegana jestem, ale melduje -zyje :-)
spokojnej nocy

hello

Beaatko, to fajnie ze kupiliscie kurtke... no i zazdroszcze sanek... musimy kpic i tez posmigac, bo snieg nareszcie spadl:-p

Larvuniu, jak Marcelus juz lepiej? a co do wiatru to u nas tez jak wieje to aqz dach podskakauje - tzn... balchy przy kominach:-D ale slychac, wrrr

Elbra, jak zakupy??

Lilus - jablecznik... mmmmm pycha:tak::tak:

Dziewczyny...
mam pytanie...
jak jestescie w stanie oblczyc...
wiek Wasz - w latach i miesiac poczecia maluszka...
bo tak znalazlam tabele chinskie na planowanie plci... no i kurka
sprawdzilam Oskarka, siebie, meza, brata... no i git - pasuej...
jakby tak bylo to fajnie mozna plec zaplanowac:-D

napiszcie jak mozecie swoj wiek w chwili poczecia i miesiac poczecia:)

Ostatnia edycja:
i po weekendzie

Anulka jablecznik pychotka,gosciom tak smakowal,ze nic nie zostalo :-D
co do planowania plci,to sprawdzalam kiedys ale juz nie pamietam,chyba z dziewczynkami sie zgadzalo,.ale z Gabim nie
ale podam ci bys sobie porownala

z Mili- mialam 21 lat,miesiac poczecia to pazdziernik
z Hania -mialam 23 lata,miesiac poczecia to styczen
z Gabrielem -mialam 24 lata,miesiac poczecia to grudzien
:-)
jako ciekawostke podam,ze Hanie i Gabrielka urodzilam majac 24 lata :rofl2:

cos mnie oczy szczypia od wczoraju

widzialam wiadomosci na Tvn,ladnie sniegu w pl,powiem szczerze ze macie go wiecej niz ja:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Lilus... ja kocham jablecznik:-p;-) no i dzieki za daty:tak:

a co do dat to z Mili sie zgadza... a Hania i Gabrys - na odwrot:-D ale ja nie wiem jak to sieliczy... wiec teraz patrze zeby to samo mialo byc zarowno jak mialabym 29 i 30 lat, bo 30 skoncze wlipcu wiec teraz teoretycznie mam 29 ale rocznikowo 30:sorry2: wiec najlpeij patrzec by i dla 29 i dla 30 w danym miesiacu byal dziewczynka:-D:-D no tak na przyszosc:-D:-D

Do góry