reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Anulka a sprawdz Hanie,ale jako meisiac poczecia wez luty zobacz
bo ciaza byla mlodsza niz wskazywala OM,wiec wychodzilo,ze Hania zostala poczeta w lutym

Anulka ja mam swira na punkcie jablecznika i sernika :-)

jesli planujesz plec dziecka,to moze poobserwuj swoje cialo,zakup na allegro zestaw testow owulacyjnych na caly miesiac,oraz zmien diete,ale nie pamietam jaka jest na dziewczynke,wiec poszukaj w necie
no i zacznij ja stosowac,do tego na dziewczynke przed owulacja tak 3 dni bzyku bzyku z mezem i kto wie,duze prawdopodobienstwo trafienia :-D
ogladalam kiedys program,gdzie naukowcy mieli grupe kobiet i sprawdzali czy sie zgadza,no i w wiekszosci sie sprawdzilo:-):tak:

p.s.tak zalozylam z gory,ze coreczke byscie chcieli:rofl2:

no skonczylam!!!!!!
heh, pisalam i pisalam te maile do innych przedstawicieli... a takie tam szef zalecil pierdoly, ale juz skonczylam :-D
teraz herbatke cieplutka wypije i lulu zaraz bo wstaje juz przed 5.00 bo mam byc juz w hurtowni o 7.00 a ja mam tyroche do przejechania km, no i ile sniegu u mnie napadalo -szok!!!!!!

anulka chyba kiedys takie wyliczenia nam misia podawala... jesli dobrze pamietam :tak: i mi wyszlo dobrze, zaraz wejde na stronke ktora podalas i spr jeszcze raz ;-)
anulka no i marcelek dzis pierwszy raz nocuje u mojej mamy :-( smutno mi jakos i pusto w domu, musialam go zostawic bo problemy z autkiem byly a ja z rana do firmy jade a mezus na 14.00 do pracy , no ogolnie musialam.... co chwile wchodze do jego pokoju a go nie ma.... i chyba z 30 esemesow slalam czy wsio oki i czy juz spi, i czy grzeczny, czy ma katarek jeszcze, czy syropki wziol grzecznie, czy teskni..itp itp :sorry2: mama ma chyba dosc mnie :sorry2: ale wsio oki jest. maly spi....a ja tesknie, to nasze pierwsze nocne rozstanie.... no a co do choroby to mu juz lepiej, mniej stanowcz katarku, prawie wogole i zrobil sie pogodniejszy :tak:
lilka mjami mjami... :rofl2:

Elbra zycze dziewczynki :-) swoja droga staranka to fajny okres w zyciu:rofl2:

Larvuniu wyobrazam sobie co przezywasz,bo ja jak na pare godzin mialam zostawic dzieciaczki tesciowej jak bylismy w pl,to mimo,ze wiem,ze ona jest cudna to strasznie przezywalam te mini rozstania z nimi :sorry2: niby chcialabym odpoczac czasami od dzieci,ale jakbym miala je wywiezc na noc,to bym sie tak chyba meczyla jak ty :sorry2: bedzie dobrze,i fajnie,ze mozesz liczyc na mame:happy:

no i planujemy pojechac na wakacje w tym roku,ja mysle o Grcji,film MAMMA MIA mnie nakrecil na Grecje :),no i poczatkowo myslelismy,by pojechac we dwoje,a na czas wakacji tesciowa by sie sporowadzilo,ale....nie wytrzymalabym psychicznie i postanowilismy,ze pojedziemy w piatke :)

Ostatnia edycja:
reklama
mam pytanko
z jakich biur podrozy korzystacie? jesli mozecie to podajcie strony internetowe :-) dziekuje

ok zmykam pobuszowac na allegro
dobranoc

Do góry